• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

20.10.2023

20:08

Ostao sa prijateljima da razgovaram! Oglasio se predsednik Vučić: Ponosan na novoizgrađenu železničku stanicu "Prokop" (FOTO)

instagram/buducnostsrbijeav

Politika

Ostao sa prijateljima da razgovaram! Oglasio se predsednik Vučić: Ponosan na novoizgrađenu železničku stanicu "Prokop" (FOTO)

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić oglasio se na Instagramu nakon svečanog otvaranja nove železničke stanice Prokop.

On je objavio fotografiju sa predsednikom Republike Srpske Miloradom Dodikom, predsednicom Vlade Srbije Anom Brnabić i ministrom finansija Sinišom Malim.

- Ponosan na novoizgrađenu železničku stanicu Prokop. Ostao sa prijateljima da razgovaram, jer Ana ide na raspravu o Kosovu u UN, predsednik Dodik me je informisao o poslednjim dešavanjima u RS i pritisku zapadnih sila, ja sve njih o sutrašnjem sastanku sa velikom petorkom, a Siniši Malom je najveća briga kako će da plati račun za hamburgere. Doduše, dodali smo mu i krofne i kolače, tek da mu račun ne bi bio mali - napisao je Vučić.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav)




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija