• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

03.11.2023

16:49

Poltroni i secikese - Obradović:  Stavili potpis na Đilasovu viziju pljačkanja

sns.org.rs

Politika

Poltroni i secikese - Obradović: Stavili potpis na Đilasovu viziju pljačkanja

Podeli vest

Okupljeni Đilasovi poltroni, secikese i plaćene marionete danas su konačno stavili svoj potpis na Đilasovu viziju pljačkanja i rušenja Srbije pod sloganom "Srbija protiv nasilja"

Ovo u svom saopštenju ističe Jelena Obradović, član Predsedništva Srpske napredne stranke.

Njeno saopštenje prenosimo u celosti:

''Bez ikakve ideologije, političke vizije ili makar programa za dobrobit građana Srbije, bestidno izlaze pred građane da im kažu kako će se oni boriti protiv kriminala i korupcije. Isti oni koji stoje na kazanu najvećeg korupcionaša u Srbiji, svog gazde Đilasa, čekajući obećani deo kolača od preko milijardu evra otetih građanima Srbije.

Ni pocrvrneli nisu ni secikesa Aleksić koji je samo u opštini Trstenik sa tastom napunio svoj buđelar sa desetinama miliona, ni Marinika Đilasova uposlenica u Multikomu, koja je tom istom Aleksiću psovala sve po spisku kada joj je u Skupštini seo u zacrtanu fotelju, da danas građanima Srbije obećavaju da će sve međusobne nesuglasice ostaviti po strani samo ako se dokopaju vlasti i pune državne kase.

Ni zadrigli alkos i večiti student u svojim pedesetim godinama nije zaboravio da podvuče Đilasovu besramnu tezu politizacije tragedija i mrtve dece preko kojih su građane mesecima vukli za nos, lagajući da su to građanski, a ne smerno politički kao što se ispostavilo.

Potpuni je apsurd da svi oni zajedno okupljeni i s konca i konopca, ujedinjeni jedino u mržnji prema Aleksandru Vučiću i želji da interese Srbije pretoče u milione, obećavaju i poručuju građanima da će da žive slobodno, a oni sami rade i žive kao robovi Dragana Đilasa.

Na kraju ni tajkun Đilas nije ostao bez svoje bajke o boljem životu u kojem će svi imati posao i vraćanju penzija penzionerima. Istih onih koje on sam pokupio iz PIO fondova, ne mareći ni što su penzioneri u njegovo vreme imali penzije duplo manje nego danas, ni što je preko pola miliona ljudi ostavio na ulici pez posla, bez plata i bez hleba, a mlade naterao da tumaraju po svetu za boljim životom. E baš taj tajkun danas obećava sve suprotno od onoga što je radio dok je bio na vlasti. Tako besramno govori i o ulaganju u zdravstvo, a dok je sa svojom žutom kamarilom pljačkao Srbiju nije stigao ni jednu jedinu bolnicu da napravi.

Ali zato danas zahvaljujući predsedniku Aleksandru Vučiću imamo izgradjenih preko 148 novih bolnica i Domova zdravlja, imamo preko 440 km novih autoputeva, nove škole, nove vrtiće, naučno tehnološke parkove. Imamo rezultate razvoje Srbije u svim segmentima života. I višestruko veće plate i veće penzije. To nisu bajke koje nam ovi Đilasovi satrapi pričaju jer žele da zaustave Srbiju na avom putu razvoja, već rezultati teškog rada i odgovorne politike kakvu predvodi predsednik Aleksandar Vučić. Zbog toga Srbija ne sme i neće da stane!'', piše u Obradovićkinom saopštenju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Žarić Kovačević: Zelenović se uvek uplete u svoje laži
Politika

Žarić Kovačević: Zelenović se uvek uplete u svoje laži

Zelenović se uvek uplete u rođene laži - čuj Vučić nije faktor stabilnosti?! Nego je Zelenović bio faktor stabilnosti dok je u Šapcu vršio vlast, da ne kažem harao i zloupotrebljavao svaki resurs iz budžeta koji je građanima bio na raspolaganju?!

03.11.2023

14:13

sledeća vest

TV

Svet koji poznajemo nepovratno nestaje! Bal satane na otvaranju OI je atak na pravoslavlje!
Live TV

Svet koji poznajemo nepovratno nestaje! Bal satane na otvaranju OI je atak na pravoslavlje!

Istorija čovečanstva je istorija rata, ali ovaj rat koji se danas vodi je sudbonosan za čitavo čovečanstvo. Vlada gola sila koja ne obraća pažnju ni na ugovore ni na konvencije . Satanizam se više ne krije, na plaštu demokratiije zloupotrebljavaju se i deca. Evrovizija je pokazala katastrofalno lice, a Olimpijske igre otišle su tri koraka dalje . Slika Davinčija Tajna večera na najbrutalniji način je ismejana. U poslednje vreme u svetu centrala nepogrešivo "greši". Na ovu temu u emisiji "Otvoreni studio" govorili su stručnjak za bezbednost Nikola Antić, Marina Galogaža iz Društva sunarodnika Rusije i pravoslavni publicista Ranko Gojković.

30.07.2024

18:44

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

Brži od munje! Jovan je Krajišnik za medalju!
Srbija

Brži od munje! Jovan je Krajišnik za medalju!

Nepobediv u penjanju uz stub i ove godine, na 14. Krajiškom višeboju u Banatskom Velikom Selu, bio je Jovan Stupar, koji je munjevitom brzinom, za 5, 80 sekundi došao do vrha i na njega okačio krajišku kapu!

30.07.2024

19:21