• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.11.2023

16:24

Đorđe Dabić, SNS: Srbija hoće napred, a onima kojima je do zavitlavanja nek glasaju za Ćutu u Portugalu

Pedja Milosavljević

Politika

Đorđe Dabić, SNS: Srbija hoće napred, a onima kojima je do zavitlavanja nek glasaju za Ćutu u Portugalu

Podeli vest

Član Predsedništva SNS Đorđe Dabić ocenio je da jedan od vajnih opozicionara Aleksandar Jovanović Ćuta veruje u bajke.

Saopštenje prenosimo u celosti.

Najpoznatiji ljubitelj jakih alkoholnih derivata u Srbiji Aleksandar Jovanović Ćuta nakon neuspešne uloge narodnog poslanika planira da svoj dalji politički angažman nastavi u Portugalu.

Ubio se čovek objašnjavajući nam na Šolakovoj televiziji sve detalje korupcionaške afere koja potresa tu državu najavljujući istovremeno da će i ovde biti velikih hapšenja kad on jednog dana preuzme vlast.

Od krucijalnog je značaja za životni standard građana Srbije to što se dešava u Portugalu i sasvim je izvesno da će upravo previranja u toj nama dalekoj zemlji u velikoj meri uticati na ishod glasanja 17. decembra.

Dobro, možda i neće, ali treba razumeti Ćutu što veruje u bajke, nije lako biti pribran i gostovati tako rano ujutru posle burno provedene noći uz obilne količine raznih destilata.

Znao je Ćuta i u klupama Narodne skupštine da dremne, o narodnom trošku naravno.

Sigurni smo da građani više nikada neće dozvoliti da se takva greška ponovi i da će mudro birati i opredeliti se za onu politiku koja garantuje povećanje plata i penzija, koja gradi auto-puteve, obnavlja bolnice, škole, vrtiće i koja brine o svakom delu Srbije.

Nemamo vremena za šarlatane poput Ćute i njegove družine, niti za njihova zavitlavanja sa vuvuzelama u Skupštini, veranja po klupama ili brčkanja nogu ispred ovog visokog doma.

Srbija hoće napred, a oni kojima je do zavitlavanja neka glasaju za Ćutu u Portugalu.

Ovde smo ga se nagledali i nije nam više zanimljiv.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija