• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

08.11.2023

17:14

Bulatović: Opozicija potpuno zastranila, čereči porodicu predsednika Vučića

Pedja Milosavljević

Politika

Bulatović: Opozicija potpuno zastranila, čereči porodicu predsednika Vučića

Podeli vest

Samostalni narodni poslanik Dejan Bulatović oglasio se povodom napada na sina predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

- Da u opozicionim redovima ne sede samo uništitelji sopstvene zemlje i osobe koje treba lečiti od lopovluka i alkoholizma, već duboko poremećeni ljudi koji predizbornu kampanju zasnivaju na nezapamćenom linču porodice predsednika Aleksandra Vučića, pokazuju i poslednje objave na društvenim mrežama, koje dolaze iz tabora opozicionih simpatizera, a u kojima se na monstruozan način pominje najmlađi sin predsednika Vučića, Vukan Vučić - rekao je Bulatović, i dodao:

- Najstrožije osuđujem ovu bolesnu kampanju koju je opozicija, odnosno bivši režim, povela protiv predsednika Vučića. Nakon prošlonedeljnog propagandističkog sadržaja abnormalne konotacije u kome je Aleksandar Vučić najsramnije prikazan, posle čega su njegovi roditelji bili izloženi zastrašujućem medijskom linču, sada se opozicija besprizorno obrušila na najmlađeg člana porodice Vučić, na način koji se ne pamti u istoriji političkog života - naglasio je Bulatović. 

Glasilo tajkunske opozicije traži da NATO zaustavi Vučića i SNS!

Prema njegovim rečima, kako se zovu članovi porodica opozicionih prvaka niko u Srbiji ne zna i ne treba da zna.

- Zato zahtevam da momentalno prestane bolesna kampanja koja se vodi protiv cele porodice Vučić. Vlast se osvaja na izborima. Ako opozicija za to nije u stanju, onda im je mesto na političkom smetlištu, gde će svakako i završiti nakon 17. decembra. Nemate pravo, opozicioni politički diletanti, da uzimate u usta bilo kog člana porodice Vučić, a kamoli maloletno dete. Zato još jednom ponavljam osudu i zahtev da se odmah prestane sa uvredama i napadima na članove porodice Aleksandra Vučića - istakao je Bulatović.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Nikolić: Svaki glas za Đilasa je za njegov džep!
Izbori 2024

Nikolić: Svaki glas za Đilasa je za njegov džep!

Iako su prethodni mandat u Narodnoj skupštini Republike Srbije otpočeli psovkama među sobom, zbog fotelje, danas su pod komandom Dragana Đilasa, a njihovog gazde, i lopovčina iz Trstenika, Aleksić, i progoniteljka novinara iz Pančeva, Tepić, zajedno naricali želje tajkuna. I opet, zbog fotelje, kaže članica Predsedništva SNS Milica Nikolić

08.11.2023

16:25

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija