• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

20.11.2023

21:54

Maske su pale! Brnabić brutalno odgovorila gospođi Stamenkovski - Vidi se da ste koalicija za vlast, bez ideala i vrednost! (FOTO)

printscreen

Politika

Maske su pale! Brnabić brutalno odgovorila gospođi Stamenkovski - Vidi se da ste koalicija za vlast, bez ideala i vrednost! (FOTO)

Podeli vest

Premijerka Srbije Ana Brnabić reagovala je na objavu predsednice Zavetnika i takozvane desničarke Milice Đurđević Stamenkovski.

Naime, Milica se oglasila putem društvene mreže "X", nekadašnjeg Tvitera, uz sledeći komentar:

- Izgleda da je premijerka ljubomorna, napisala je ona.

Premijerka je odmah reagovala i zapravo rekla istinu, koju svi građani odavno znaju.

- Upravo suprotno! Drago mi je da su pale maske, da se vidi da ste koalicija za vlast, bez ideala i vrednosti. Glas za Zavetnike + Dveri = glas za Đilasa. Glas za Đilasa i Ne davimo Beograd = glas za Zavetnike + Dveri! Biće i da je Srebrenica genicod, biće i NATO, samo da budete vlast, navela je premijerka.

 

 

Dok Stamenkovski glumi vajnog patriotu, sećamo svi njenih interesantnih izjava, ali svakako tu nije kraj njenom lažnom patriotizmu, što dokazuje iz dana u dan.

 



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Brnabić sa Žiofreom i ambasadorima država EU! O daljim koracima u procesu evropskih integracija i napretku Srbije!
Politika

Brnabić sa Žiofreom i ambasadorima država EU! O daljim koracima u procesu evropskih integracija i napretku Srbije!

Premijerka Ana Brnabić razgovarala je danas sa šefom delegacije Evropske unije u Srbiji Emanuelom Žiofreom i ambasadorima država članica EU o daljim koracima u procesu evropskih integracija, ostvarenom napretku Srbije i preporukama Evropske komisije za otvaranje Klastera 3, saopšteno je iz vlade. Šef Delegacije Evropske unije istakao je da Godišnji izveštaj o Srbiji daje tačnu i pravednu sliku o preduzetim koracima u reformskim procesima u Srbiji tokom prethodne godine.

20.11.2023

20:41

sledeća vest

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Žestok udar na Novaka: Vatra se ugasila, sve je to zbog zlata
Novak Đoković

Žestok udar na Novaka: Vatra se ugasila, sve je to zbog zlata

Novi udar na Novaka Đokovića (37) i ponovo je u glavnoj ulozi bivša teniserka Martina Navratilova (67)! Amerikanka poreklom iz Češke godinama unazad poznata je po tome što svako malo bocne srpskog tenisera, a to je uradila i sada, nakon što je najbolji igrač svih vremena eliminisan sa Ju-Es opena.

01.09.2024

10:05

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija