• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.12.2023

12:01

Milica Nikolić o slučaju "Miketić": Đilas vređa inteligenciju svih normalnih ljudi

printscreen

Politika

Milica Nikolić o slučaju "Miketić": Đilas vređa inteligenciju svih normalnih ljudi

Podeli vest

Član Predsedništva Srpske napredne stranke Milica Nikolić oglasila se povodom afere "Miketić".

Saopštenje prenosimo u celosti.

Miketić je koristio kokain i bludničio od narodnih para, snimao se i to objavio, a ne Vučić.

Pokušava besprizorna tajkunčina, Dragan Đilas, da za svu bruku i sramotu koja se nalazi u njegovim redovima, okrivi Vučića.

Toliko su ogrezli u mržnji, koja im je jedina politika, da za sve što im padne na pamet, prst upere ka Vučiću.

Iako se lopovčina često hvali svojim "mašinskim mozgom", ovo poslednje što radi, vređa inteligenciju svih normalnih ljudi.

Dakle, Miketić, Đilasov kandidat, koristio je kokain, bludničio sa svojim drugarima, Miketić se sa svojim drugarima snimao i eksplicitne scene objavio sam, na svojim društvenim nalozima.

Nije to Vučić radio, ništa od toga, nego Miketić.

I koliko god tajkunska lopovčina pokušavala da ubedi nekoga drugačije, zbog opsesivne potrebe da se dočepa vlasti kako bi nastavio da dodaje na onih 619 miliona evra, narodnih para, ovo mu neće proći.

Sve dok najveća štetočina Srbije ne bude shvatila, ponavljaćemo. Ponavljaćemo sve ono što je svaki normalan čovek i video i što mu je potpuno jasno.

Đilasov kandidat, Miketić, šmrkao je kokain, kupljen od narodnih para, bludničio takođe od poslaničke plate, narodnih para, snimao se i taj snimak obelodanio.

Miketić, nije Vučić!

I ponavljaćemo beskonačno, sve dok tajkun ne shvati!

A narod je shvatio, bez ikakve dileme, šta bi se desilo sa novcem svih građana Srbije ukoliko bi o njemu odlučivali Đilas i njegovi kandidati. A kakva bi zatim država bila!

I zbog toga su izbori 17.12. potpuno jasni i važni zbog države, jer Srbija ne sme da stane!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

TV

Odluke NATO pakta u Vašingtonu vode svet u neviđenu opasnost! Ubistvo Trampa ne bi spustilo tenzije u Americi! (VIDEO)
Live TV

Odluke NATO pakta u Vašingtonu vode svet u neviđenu opasnost! Ubistvo Trampa ne bi spustilo tenzije u Americi! (VIDEO)

Gosti "Info dana" Informer televizije bili su direktor "Srpskog telegrafa" Saša Milovanović, profesor dr Branko Nadoveza sa Instituta za noviju istoriju Srbije i Ljubomir Đurić iz Centra za nacionalnu politiku. Govorili su o odnosima Srbije i Egipta, kao i o nedavnom atentatu na bivšeg šefa države i aktuelnog kandidata za predsednika Sjedinjenih Američkih Država Donalda Trampa.

16.07.2024

16:27

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija