• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.12.2023

09:36

Razuzdana opozicija vređa Vučića za Miketićeve skandale! Za sopstvenu sramotu im je kriv neko drugi! (VIDEO)

Informer

Politika

Razuzdana opozicija vređa Vučića za Miketićeve skandale! Za sopstvenu sramotu im je kriv neko drugi! (VIDEO)

Podeli vest

Opozicija je optužila predsednika Srbije Aleksandra Vučića za objavljivanje skandaloznog snimka njihovog čoveka Đorđa Miketića, o ovome su govorili gosti Info jutra, Mihajlo Janjić iz Centra za društvenu stabilnost i direktor "Borbe" Andrija Jorgić.

Mihajlo Janjić iz Centra za društvenu stabilnost istakao je kako optužbe optužbe predsednika Vučića za skandal Đorđa Miketića, jasno govori o njihovim vrednostima.

- Miketićev video su njegovi saradnici pravdali kao nešto normalno jer nije bio povređen verovatno, a optužbe protiv predsednika za to govori u njihovim vrednostima.U Areni juče bilo je more ljudi koji nisu mogli da uđu da čuju obraćanje predsednika, među kojima je bilo funkcionera i poznatih ličnosti što je na mene ostavilo utisak, moglo se čuti i obraćanje Tomislava Nikolića i atmosfera je bila zaista energična. U opoziciji imamo NATO-vce i rusofile koje je spojila samo ljubav prema fotelji i narod to prepoznaje. Bivša elita želi da nas vrati u vreme rasprodaje srpske zemlje strancima i dopuštanje rušenja crkava na KiM. Danas imamo jaku vojsku koja može da garantuje bezbednost srpskog naroda, ne da bi smo napadali nekoga već da odvratimo potencijalne napade - rekao je Janjić.

Foto: Pedja Milosavljević

 

 

Direktor "Borbe" Andrija Jorgić naveo je dase Miketić ne sramoti snimka i da opozicija računa na to da će neko kao on moći da sedi u Skupštini Srbije.

- Snimao se i uživao je u tome i ne sramoti se snimka, opozicija računa da će on sedeti u skupštini, narod će 17, decembra birati stabilnost, a ne skandale. Pešat jučerašnjeg okupljanja na obraćanju predsednika, bilo je obraćanje mladima u cilju pospešivanja i jačanja budućnosti Srbije. Opozicija ne može naći podršku naroda zbog čega traži podršku napolju. Njihov cilj je da ruše spomenik Stefanu Nemanji, sankcije Rusiji i sabotiranje Beograda na vodi. Opozicionari su vređali predstavnike sa KiM, mi svetu jednoglasno poručujemo da nećemo priznati Kosovo, a nikoga iz opozicije nismo čuli da to kaže. Nama je cilj da dolaze investicijie za razvoj infrastrukture, bile oni iz Kine, Rusije ili EU - rekao je Jorgić.

 

Celu emisiju možete pogledati u videu:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Sa

pre 7 meseci

Neće novoformirani uništiti Srbe podrska predsedniku Srbine koga okrivljuju za sve

Milenko

pre 7 meseci

Dakle za ono što je Miketić uradio kriv je Vučić. Pa oni nisu normalni.

TV

Odluke NATO pakta u Vašingtonu vode svet u neviđenu opasnost! Ubistvo Trampa ne bi spustilo tenzije u Americi! (VIDEO)
Live TV

Odluke NATO pakta u Vašingtonu vode svet u neviđenu opasnost! Ubistvo Trampa ne bi spustilo tenzije u Americi! (VIDEO)

Gosti "Info dana" Informer televizije bili su direktor "Srpskog telegrafa" Saša Milovanović, profesor dr Branko Nadoveza sa Instituta za noviju istoriju Srbije i Ljubomir Đurić iz Centra za nacionalnu politiku. Govorili su o odnosima Srbije i Egipta, kao i o nedavnom atentatu na bivšeg šefa države i aktuelnog kandidata za predsednika Sjedinjenih Američkih Država Donalda Trampa.

16.07.2024

16:27

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija