• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

08.12.2023

09:52

"Jedan od njih mi je noćas poslao poruku sa brutalnim psovkama"! Kad konzumiraju drogu, kriv im je Vučić

Tanjug/N. Jovanović

Politika

"Jedan od njih mi je noćas poslao poruku sa brutalnim psovkama"! Kad konzumiraju drogu, kriv im je Vučić

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je, gostujući na TV Pink, govorio o situaciji Đorđa Miketića i o listi koju predvodi Dragan Đilas!

- Došli smo do apsurdne situacije. Miketić je došao, nije ga slikala BIA, MUP ili neki drugi. Oni su se okupili da se slikaju snimaju i konzumiraju drogu. Zamislite "ja ću da sačekam da prođu izbori, a onda ću da podnesem tužbu. Protiv koga? Od poslaničke plate kojom si platio tu tužbu? Kad konzumiraju drogu kriv im je Vučić. Jedan od njih mi je noćas poslao poruku s brutalnim psovkama u 00.43, potpisano, opet je bio mrtav pijan, neko od njih. Pa onda se ohrabre i pomisle da im je to rešenje i to im je glavni program za budućnost. S druge strane ovi iz liste "Srbija protiv nasilja" su najgori nasilnici i to ljudi vide - rekao je Vučić i dodao:

- Čak i kad daju intervju za NIN gde ne smeju da odgovaraju odmah na sva pitanja, sad im je kriv Vučić. Za žreb - opet je kriv Vučić. A niste u stanju ništa da uradite i predstavite svoj plan i ideju. Videli ste ovog Obradovića, koji im je kandidat za gradonačelnika, čovek spot napravio sa svim postignućima koje smo mi napravili. Generacije su ulagale i davale vrlo malo novca u hram a onda je ova generacija uložila najviše. Oni nemaju gde da prođu a da se ne vide rezultati našeg rada. U Beogradu na vodi ostavio je zmijarnik i močvaru, borio se silom da ostane tako, sad odjednom nudi stanove nekome, a pre govorili da će da ruše Beograd na vodi - izjavio je predsednik.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Odluke NATO pakta u Vašingtonu vode svet u neviđenu opasnost! Ubistvo Trampa ne bi spustilo tenzije u Americi! (VIDEO)
Live TV

Odluke NATO pakta u Vašingtonu vode svet u neviđenu opasnost! Ubistvo Trampa ne bi spustilo tenzije u Americi! (VIDEO)

Gosti "Info dana" Informer televizije bili su direktor "Srpskog telegrafa" Saša Milovanović, profesor dr Branko Nadoveza sa Instituta za noviju istoriju Srbije i Ljubomir Đurić iz Centra za nacionalnu politiku. Govorili su o odnosima Srbije i Egipta, kao i o nedavnom atentatu na bivšeg šefa države i aktuelnog kandidata za predsednika Sjedinjenih Američkih Država Donalda Trampa.

16.07.2024

16:27

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija