• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

17.12.2023

17:07

Napadnuti članovi GIK-a u Kragujevcu - Nasilnici onemogućili izvođenje biračkog procesa

Informer

Politika

Napadnuti članovi GIK-a u Kragujevcu - Nasilnici onemogućili izvođenje biračkog procesa

Podeli vest

Na biračkom mestu 31 oko 14 časova dogodio se incident kada je tročlana izborna komisija sastavljena od predstavnika opozicije i pozicije koja je krenula na teren da obavi glasanje po proceduri, van biračkog mesta verbalno napadnuta od strane nepoznatih lica, čime je onemogućeno izvođenje biračkog procesa.

O ovom incindentu obaveštena je policija nakon čega je na ovom biračkom mestu nastavljeno glasanje.

Napadnuti članovi biračkog odbora:
- Milan Đurđević - Koalicija za mir i toleranciju
- Marko Glosović - SNS
- Nevena Kovačević 300 kragujevčana

Ovo su ljudi sa snimka i to su regularni članovi biračkog odbora br. 31 

U toku obilaska nepokretnih lica (Ugao ulice Obilićeve i Voje Radića kod Toplane) napadnuti su i snimani od Sanje Vranešević, članice gradskog odbora SSP koja se pojavila u pratnji dva muškarca u crnom Pasatu.

Video je objavio advokat Radivoje Kastratović sa liste Ujedinjeni za nasilje i pritom je pohvalio njihovu aktivistkinju Sanju za napravljen incident.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Odluke NATO pakta u Vašingtonu vode svet u neviđenu opasnost! Ubistvo Trampa ne bi spustilo tenzije u Americi! (VIDEO)
Live TV

Odluke NATO pakta u Vašingtonu vode svet u neviđenu opasnost! Ubistvo Trampa ne bi spustilo tenzije u Americi! (VIDEO)

Gosti "Info dana" Informer televizije bili su direktor "Srpskog telegrafa" Saša Milovanović, profesor dr Branko Nadoveza sa Instituta za noviju istoriju Srbije i Ljubomir Đurić iz Centra za nacionalnu politiku. Govorili su o odnosima Srbije i Egipta, kao i o nedavnom atentatu na bivšeg šefa države i aktuelnog kandidata za predsednika Sjedinjenih Američkih Država Donalda Trampa.

16.07.2024

16:27

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija