• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

18.12.2023

11:47

"Velika izborna pobeda"! Predsednica Mađarske čestitala Vučiću i SNS

Informer/Beta

Politika

"Velika izborna pobeda"! Predsednica Mađarske čestitala Vučiću i SNS

Podeli vest

Predsednica Mađarske Katalin Novak čestitala je danas predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i Srpskoj naprednoj stranci na "velikoj pobedi" na izborima u Srbiji.

Novak je na društvenoj mreži X (Tviter) čestitala na, kako je navela, "dobrom rezultatu" koji je ostvario Savez vojvođanskih Mađara na jučerašnjim izborima i ocenila da je Srbija primer kako nacionalna manjina i većina mogu dobro da koegzistiraju, na obostranu korist.

- Čestitke Vučiću i njegovoj partiji na njihovoj jučerašnjoj velikoj izbornoj pobedi u Srbiji. Čestitam na dobrim rezultatima i Savezu vojvođanskih Mađara. Zadovoljna sam što su zadržali svoju zastupljenost u parlamentu u Beogradu. Srbija je primer kako nacionalna manjina i većina mogu dobro da koegzistiraju, na obostranu korist - navela je Novak.

Mađarski premijer Viktor Orban čestitao je sinoć predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i članovima njegove liste na izbornoj pobedi.

- Srbija neće stati! Čestitke predsedniku Vučiću i članovima njegove lista na ubedljivoj izbornoj pobedi - objavio je Orban na društvenoj mreži X (Tviter).


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Odluke NATO pakta u Vašingtonu vode svet u neviđenu opasnost! Ubistvo Trampa ne bi spustilo tenzije u Americi! (VIDEO)
Live TV

Odluke NATO pakta u Vašingtonu vode svet u neviđenu opasnost! Ubistvo Trampa ne bi spustilo tenzije u Americi! (VIDEO)

Gosti "Info dana" Informer televizije bili su direktor "Srpskog telegrafa" Saša Milovanović, profesor dr Branko Nadoveza sa Instituta za noviju istoriju Srbije i Ljubomir Đurić iz Centra za nacionalnu politiku. Govorili su o odnosima Srbije i Egipta, kao i o nedavnom atentatu na bivšeg šefa države i aktuelnog kandidata za predsednika Sjedinjenih Američkih Država Donalda Trampa.

16.07.2024

16:27

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Šta će biti sa Ukrajinom ako njega posluša?!
Planeta

Šta će biti sa Ukrajinom ako njega posluša?!

Bivši američki predsednik Donald Tramp, ako pobedi na izborima, mogao bi da zauzme još skeptičniji stav prema Ukrajini od onog koji je bivši američki lider izneo do sada, ako bude slušao svog potpredsednika Džej Di Vensa, prenosi Blumberg.

16.07.2024

14:22

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija