• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

19.12.2023

14:27

Ni njihovi im ne veruju! Rujević: Videćemo da li glume štrajk glađu...

Beta/Facebook/N1 printscreen

Politika

Ni njihovi im ne veruju! Rujević: Videćemo da li glume štrajk glađu...

Podeli vest

Novinar Nemanja Rujević, koji podržava opoziciju, ocenio je danas da je koalicija "Srbija protiv nasilja" spontano i kao krajnji adut "izbacila" štrajk glađu nosilaca liste Marinike Tepić i Miroslava Aleksića i na taj način pokušala da podigne ulog.

- Stvar kod štrajka glađu je vrlo osetljiva, ili ste spremni da idete do kraja, a to znači do moguće smrti, ubeđeni u svoje političke ciljeve u kom slučaju je to onda jedna žrtva i nešto vredno strahopoštovanja, ili ako niste spremni, onda je to jeftini performans - rekao je Rujević.

Kada su u pitanju politički štrajkovi glađu, prema njegovim rečima, u Srbiji su do sada viđeni samo jeftini performansi, pa ostaje upit na šta će štrajk Tepićeve i Aleksića izaći.

Podsetimo, Marinika Tepić sinoć je saopštila da ona i Miroslav Aleksić stupaju u štrajk glađu dok se ne ponove izbori, ali je Aleksić samo 15 minuta nakon toga rekao da zbog slave mora da jede, te da "posti na vodi, malo strože".

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Odluke NATO pakta u Vašingtonu vode svet u neviđenu opasnost! Ubistvo Trampa ne bi spustilo tenzije u Americi! (VIDEO)
Live TV

Odluke NATO pakta u Vašingtonu vode svet u neviđenu opasnost! Ubistvo Trampa ne bi spustilo tenzije u Americi! (VIDEO)

Gosti "Info dana" Informer televizije bili su direktor "Srpskog telegrafa" Saša Milovanović, profesor dr Branko Nadoveza sa Instituta za noviju istoriju Srbije i Ljubomir Đurić iz Centra za nacionalnu politiku. Govorili su o odnosima Srbije i Egipta, kao i o nedavnom atentatu na bivšeg šefa države i aktuelnog kandidata za predsednika Sjedinjenih Američkih Država Donalda Trampa.

16.07.2024

16:27

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija