• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.12.2023

18:03

(VIDEO) Nikola Tomić raskrinkao laži đilasovaca o izborima u Beogradu: Brojke sve govore!

printskrin

Politika

(VIDEO) Nikola Tomić raskrinkao laži đilasovaca o izborima u Beogradu: Brojke sve govore!

Podeli vest

Novinar Nikola Tomić razobličio je laži opozicije okupljenje oko Dragana Đilasa o navodnoj krađi izbora u Beogradu.

On je izneo detaljne brojke kojima je sve objasnio.

- 01.12.2023. GIK je usvojila Jedinstveni birački spisak za Beograd. Broj birača: 1.613.190 birača što je oko 13.000 birača više od 2022. kad ih je bilo 1.600.473 birača. To potvrđuje 02.12.2023. i prvi na listi „Beograd protiv nasilja" - Dobrica Veselinović, koji dodaje da je „nemoguća krađa izbora jer imaju više kontrolora nego što im i treba". Ove izjave Veselinovića postaju skrajnute na opozicionim medijima - kaže Tomić i dodaje:

- Oni kažu „da, ali ovi fantomi su prijavljivani ranije". Nisu! Na izborima 2018. godine bilo je 1.606.000 birača! U prevodu, između 2018. i 2022. ne da su se pojavili neki fantomi, nego je smanjen broj birača. Broj birača u Beogradu od 2022. do 2023. je povećan za svega 0,77%! Da kažemo da su sve to „fantomi" iz Republike Srpske, njih je bilo najviše 12.000 a SNS je dobio 43.000 više - objasnio je on.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

TV

Odluke NATO pakta u Vašingtonu vode svet u neviđenu opasnost! Ubistvo Trampa ne bi spustilo tenzije u Americi! (VIDEO)
Live TV

Odluke NATO pakta u Vašingtonu vode svet u neviđenu opasnost! Ubistvo Trampa ne bi spustilo tenzije u Americi! (VIDEO)

Gosti "Info dana" Informer televizije bili su direktor "Srpskog telegrafa" Saša Milovanović, profesor dr Branko Nadoveza sa Instituta za noviju istoriju Srbije i Ljubomir Đurić iz Centra za nacionalnu politiku. Govorili su o odnosima Srbije i Egipta, kao i o nedavnom atentatu na bivšeg šefa države i aktuelnog kandidata za predsednika Sjedinjenih Američkih Država Donalda Trampa.

16.07.2024

16:27

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija