• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

25.12.2023

08:32

Srbomrsci prizivaju Majdan! Dali podršku Đilasovim huliganima, raduju se nasilju! (FOTO)

Tanjug

Politika

Srbomrsci prizivaju Majdan! Dali podršku Đilasovim huliganima, raduju se nasilju! (FOTO)

Podeli vest

Naokon nasilja koje su u režiji tajkuna Dragana Đilasa i njegove desne ruke Marinike Tepić sproveli huligani u Beogradu lomeći i uništavajući Skupštinu grada, mnogi se raduju i prizivaju Majdan u Srbiji.

Poznati NATO lobista i srbomrzac, austrijanac Gunter Felinger oglasio se na svom X nalogu u više navrata tvrdeći da su večerašnji nasilni protesti opozicije okupljene oko Dragana Đilasa „evropski Majdan“, odnosno „Srbomajdan“.

– Oslobađanje Srbije od ruske okupacije 2003. do 2023. – napisao je Felinger likujući na svom X nalogu.

Foto: prinskrin

 

Njegovim stopama krenuli su i mnogi drugi koji prizivaju Majdan u našoj zemlji.

– Po mom mišljenju CIA i zapadne tajne službe zapadnih zemalja pokušavaju još jedan Majdan kao što je bio u Kijevu u Ukrajini, sada u Srbiji. Da li je isti scenario. Treba im još jedan klovn da zauzmu celu Srbiju za resurse i strateški vojni položaj – glasi jedan od komentara.

Foto: prinskrin

 

Nadalje se šire komentari puni nade da je u Srbiji na delu Majdan, tvrdeći da niko se želi „ruske lutke“, te je puna podrđka usmerena đilasovcima.

Foto: prinskrin

 

I ostali navode da je u Srbiji na delu Majdan i da demonstranti nasilno upadaju u Skupštiinu grada.

Foto: prinskrin

 

Foto: prinskrin

 

Komentari u kojima se ominju Rusija i Putin nisu retki, te neki ne mogu da sakriju sreću zbog nasilja koje su širili sinoć huligani pod palicom Đilasa i Marinike.

Foto: prinskrin

 

Foto: prinskrin

 

Foto: prinskrin

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Odluke NATO pakta u Vašingtonu vode svet u neviđenu opasnost! Ubistvo Trampa ne bi spustilo tenzije u Americi! (VIDEO)
Live TV

Odluke NATO pakta u Vašingtonu vode svet u neviđenu opasnost! Ubistvo Trampa ne bi spustilo tenzije u Americi! (VIDEO)

Gosti "Info dana" Informer televizije bili su direktor "Srpskog telegrafa" Saša Milovanović, profesor dr Branko Nadoveza sa Instituta za noviju istoriju Srbije i Ljubomir Đurić iz Centra za nacionalnu politiku. Govorili su o odnosima Srbije i Egipta, kao i o nedavnom atentatu na bivšeg šefa države i aktuelnog kandidata za predsednika Sjedinjenih Američkih Država Donalda Trampa.

16.07.2024

16:27

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija