• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

26.01.2024

10:21

Evropski IT gigant tuži Mariniku Tepić zbog neistina?

Printskrin

Politika

Evropski IT gigant tuži Mariniku Tepić zbog neistina?

Podeli vest

Povodom nedavno objavljenih neistinitih navoda potpredsednice Stranke slobode i pravde Marinike Tepić u kojima se hakerski napadi na EPS i Katastar dovode u vezu sa kompanijom ASSECO SEE, čime se narušava ugled i nanosi šteta poslovanju kompanije na regionalnom nivou, ističemo da ASSECO SEE Srbija nije povezan sa tim događajima.

Netačne tvrdnje koje je iznela gospođa Tepić direktno narušavaju integritet i reputaciju kompanije ASSECO SEE i smatramo da smo zloupotrebljeni u političke svrhe. 

Naglašavamo da su naši poslovni odnosi u potpunosti transparentni i bazirani isključivo na profesionalnim kriterijumima i zakonskim regulativama. ASSECO SEE neprestano teži održavanju visokih standarda u svim aspektima poslovanja, što uključuje i jasnu distancu od bilo kakvih privatnih ili neformalnih veza s pojedincima izvan okvira poslovnog konteksta. S tim u vezi, oštro osuđujemo i odbacujemo i svako povezivanje kompanije ASSECO SEE sa ljudima iz javnog i političkog života koji nemaju apsolutno nikakve veze sa našom kompanijom. 

Grupacija Asseco South Eastern Europe, u čijem je vlasništvu kompanija ASSECO SEE u Srbiji, deo je ASSECO Grupe koja posluje u više od 55 zemalja sa više od 27.000 zaposlenih, čije su članice izlistane na Varšavskoj berzi, berzi u Tel Avivu i američkoj NASDAQ Global Markets.  ASSECO grupa je među prve tri softverske kompanije koje obezbeđuju rešenja za javni sektor u regionu centralnoistočne Evrope za više od 350 organizacija, uključujući 220 lokalnih državnih tela u Poljskoj.

Tokom više od petnaest godina poslovne saradnje sa javnim sektorom u Republici Srbiji, uspostavili smo produktivne odnose sa preko 20 uglednih institucija. Naši projekti su rezultat stručnosti, predanosti i doslednosti u postizanju rezultata, čime smo stekli poverenje kao pouzdan partner.

Poslujući sa javnim i privatnim sektorom u potpunosti poštujemo sva tržišna pravila i važeće regulatorne okvire, uz odgovorno i transparentno delovanje.
Imaju i u vidu nesagledivu štetu koju zlonamerne izjave nanose našoj kompaniji, u budućem periodu ćemo biti primorani da svoje poslovanje zaštitimo korišćenjem raspoloživih pravnih sredstava.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija