• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. Dobromirović

18.02.2024

11:40

Ustaša ne odustaje! Milanović opet provocira, ponovo priča o kupusu, ali i zelju i  vaterpolu... (FOTO)

Tanjug / Ata images

Politika

Ustaša ne odustaje! Milanović opet provocira, ponovo priča o kupusu, ali i zelju i vaterpolu... (FOTO)

Podeli vest

Predsednik Hrvatske Zoran Milanović oglasio se na Fejsbuku nakon što je predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio kako će mu poslati 'glavicu kupusa jer je Milanović politiku naše zemlje nazvao "kupusarskom".

- Vidim da predsednik Srbije želi da mi pošalje glavicu kupusa iz Futoga, kaže vrhunskog. Ako već želi da se takmiči i glavicama kupusa, komšijski mu mogu samo poželeti mnogo sreće jer Hrvatska ima varaždinsko i ogulinsko zelje, vrhunsko! A kako to obično bude kada Hrvatska i Srbija sarađuju u takmičenju , videli smo i juče na Svetskom prvenstvu u vaterpolu, Hrvatska izađe kao - prvak sveta! - objavio je Milanović na Fejsbuku.

Podsetimo, Milanović je u petak rekao da Srbija ne vodi hibridni rat, već kupusaru od politike jer ne može da se odluči da ći će biti proevropska ili proruska.

Vučić je iz Mihena rekao da je srpska politika "prava i vrhunska politika" i da bi bilo dobro da i Hrvatska takvu vodi.

- Kupusarska politika – odlična politika. Mi volimo kupus, volimo da jedemo, imamo vrhunski kupus u Futogu, pa dobro, ima još malo da sačeka, kad dođe sezona futoškog kupusa, poslaću mu glavicu kupusa da vidi da je to jedna prava i vrhunska politika. Daj Bože da i oni takvu vode - rekao je Vučić.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija