• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

27.02.2024

08:36

I kamen bi zaplakao... Jadni mali Đilas kuka kako nije imao para za kampanju! Ima li neki broj da mu pošaljemo SMS pomoć?!

printscreen

Politika

I kamen bi zaplakao... Jadni mali Đilas kuka kako nije imao para za kampanju! Ima li neki broj da mu pošaljemo SMS pomoć?!

Podeli vest

Tajkun Dragan Đilas žalio se, u emisiji na televiziji koja svim silama podržava njega i njegovu koaliciju "Srbija protiv nasilja", ni manje ni više već, zamislite, manjak finasija!

- Mnogo me boli kada čujem od nekih ljudi kada kritikuju opoziciju i kažu "nismo videli kampanju opozicije". O kojoj kampanji govorite kada smo mi imali 200.000 evra za televiziju a oni 7 miliona evra - reče čovek koji se sam pohvalio da je zgrnuo 619 miliona evra. 

S druge strane, za televizije mu ni ne treba više od 200.000 evra, imajući u vidu tvrdnju Duška Vujoševića da je Đilas vlasnik N1 i Nove S, pa mu je tu sve na usluzi besplatno!

Samo nekoliko meseci ranije, tačnije 25. oktobra, Dragan Đilas je rekao: 

- Već sam odgovorio za 619 milona evra, to su prihodi moje firme u 10 godina, ja se ponosim time!




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Perfidne igre Zapada sa Rusijom su razotkrivene! Obmanuli Putina u Minhenu, a Zelenskom učinili medveđu uslugu! (VIDEO)
Live TV

Perfidne igre Zapada sa Rusijom su razotkrivene! Obmanuli Putina u Minhenu, a Zelenskom učinili medveđu uslugu! (VIDEO)

U parku pobede u Moskvi otvorena izložba oružja zaplenjenog oružja. Iz ugla zapadnih medija, Rusi ismevaju NATO. Za to vreme, rat u Ukrajini intenzivno se vodi bez nade za skorašnji mir. Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su istoričar Miloje Pršić i politički filozof Dragoljub Kojčić. Putem vajber uključenja, uživo u program uključio se i novnar i ratni reporter Danijel Simić koji je govorio o tome kako trenutno izgleda front kod Časovog Jara.

01.05.2024

19:45

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Evo šta Sinerovo odustajanje znači za Novaka!
Tenis

Evo šta Sinerovo odustajanje znači za Novaka!

Trenutno drugi teniser sveta, Janik Siner odlučio je da se zbog povrede kuka povuče sa ATP Mastersa u Madridu, a posle ovog poteza je sigurno da će Novak Đoković i posle rima biti na prvoj poziciji ATP liste.

01.05.2024

21:16

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija