• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

08.03.2024

08:20

Tajkunski autošovinisti! Bolesne izmišljotine Đilasovih novinara - Vučić je kriv jer voli, štiti i okuplja srpski narod i državu!

Zoran Sinko

Politika

Tajkunski autošovinisti! Bolesne izmišljotine Đilasovih novinara - Vučić je kriv jer voli, štiti i okuplja srpski narod i državu!

Podeli vest

Tajkunski mediji pod upravljačkom palicom Dragana Đilasa i njegove svite ne prestaju da za sve okrivljuju i napadaju predsednika Srbije Aleksandra Vučića, a sada je na red došao i Pokret za narod i državu.

Tajkunski portal Direktno je objavio tekst sa sramnim naslovom: Vučićev pokret: Osveta građanskoj Srbiji  u kojem su bolesno izmislili o nekakvim teritorijalnim pretenzijama, "upozoravajući" da "srpski svet govori da krug nasilja nije zatvoren"!

 

Za njih je Vučić kriv za to što povezuje, voli i štiti srpski narod. Vučić im je kriv zato što ima želju da okupi sve one koji vole Srbiju i ceo narod Srbije, kriv im je što ponosno ljubi i čuva našu državu. Kriv je što se bori za naš narod na Kosovu i Metohiji, za njihove živote, bezbednost i ostanak na njihovim ognjištima. 

Foto: printscreen

 

 

Za njihovu informaciju, Vučić je više učinio za građansku državu i slobode nego što su oni kojima su puna usta građanske države ikada i pomislili da urade. Jedino što su oni radili je to što su uvek samo brinuli za lažnu elitu iz kruga dvojke! 

 

Foto: printscreen

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Srbiji treba jedinstveni nacionalni stav! Pokret za narod i državu je korak u ujedinjenju srpskog naroda zarad velikih ciljeva!
OD VITALNOG ZNAČAJA ZA SRBIJU

Srbiji treba jedinstveni nacionalni stav! Pokret za narod i državu je korak u ujedinjenju srpskog naroda zarad velikih ciljeva!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je nedavno da je vreme za osnivanje velikog Pokreta za narod i državu “koji će imati snage da ubrza ekonomski rast Srbije i odbrani nacionalne i državne interese”. Političke stranke tek počinju da se izjašnjavaju da li sebe vide u takvom pokretu i šta od njega očekuju, a analitičari veruju da će on okupiti veći broj partija, pa i pojedinaca, dok kada je reč o odnosu prema pitanju Kosova, smatraju da će ovim projektom biti izraženo političko jedinstvo.

21.02.2024

09:28

sledeća vest

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija