• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

03.07.2024

05:42

Rade bez milosti, opet isprozivao Sergeja: Kad se gine za nacionalnu selekciju...

Miloš Rafailović

EURO 2024

Rade bez milosti, opet isprozivao Sergeja: Kad se gine za nacionalnu selekciju...

Podeli vest

Nekadašnji jugoslovenski reprezentativac Rade Bogdanović, opet je pecnuo reprezentativca Srbije Sergeja Milinković-Savića.

Fudbalska reprezentacija Turske plasirala se u četvrtfinale Evropskog prvenstva, pošto je u Lajpcigu pobedila Austriju sa 2:1. Dvostruki strelac za Tursku bio je Merih Demiral u prvom i 59. minutu, a gol za Austriju postigao je Mihel Gregorič i 66. minutu.

analizi susreta na RTS-u Bogdanović je pohvalio odbranu Turske, posebno ga je oduševio  dvostruki strelac koji je, kako kaže,  pokazao da može biti lider iako igra u Saudijskoj Arabiji, te isprozivao Sergeja Milinkovića Savića. Podsećamo, posle remija sa Slovenijom na Evropskom prvenstvu Rade je rekao da je "Sergej trčao kao baba".

- Moram da kažem, da se izvinim svima, zbog toga što sam govorio da je liga Saudijske Arabije loša. Kada imate srce, znanje, personaliti, kad se gine za nacionalnu selekciju... Demirel vam je primer. Najbolji igrač na terenu, pokupio je sve što može da se pokupi na terenu. Eto, igra u Saudijskoj Arabiji i ta predrasuda je pala i izvinjavam se svima - rekao je Bogdanović.

Foto: Starsportphoto

Sergej Milinković Savić

 

Mada, možda je Rade mislio i na Vladimira Stojkovića, koji mu je pre nekoliko dana zamerio da u nekim situacijama preteruje sa kritikama i da mora da pogleda neku utakmicu saudijske lige.

- Ja slušam Radeta Bogdanovića. Volim te ljude koji imaju hrabrosti i dosta toga kaže kako jeste. Ali, u poslednje vreme, malo je osetio narod, postao je populista i osetio je šta narod voli. U nekim situacijama, malo preteruje. Mogu da shvatim da ne ceni saudijsku ligu. Ali, prvo moraš da se informišeš, da pogledaš neku utakmicu. Ne igra se fudbal samo u Nemačkoj. Tako da, mislim da treba malo da se posveti, ako ga zanima fudbal, da vidi koliko je Sergej pretrčao, koliko je Mitar pretrčao - rekao je Stojković nedavno.

SVI PAROVI ČETVRTFINALA

Portugal - Francuska (5. jul od 18 časova - Hamburg)

Nemačka - Španija (5. jul od 21 čas - Štutgart) 

Engleska - Švajcarska (6. jul od 18 časova - Diseldorf) 

Turska - Holandija (6. jul od 21 čas - Berlin)


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Mile Đedović

pre 2 dana

Estradni komentator u igri koja se zove FUDBAL.

Savo X

pre 2 dana

Srećom PE u fuzbalu traje još 1,5 nedelje pa ćemo onda malo da odmorimo od komentara, mišljenja i sl. Uostalom postoje društvene mreže pa neka se tamo raspravljaju. Inače biče da SMS ima više parica od RB pa ga ovaj i zbog toga podkajluje, da ne kazem pod*ebava. A fuzbaleri Turske su bili motivisani: ili će igraju fuzbal ili će ih tatko TRE poćerati u neku vukojebinu da čuvaju ovce, sve zajedno sas kangali....I eto rezultata....

Dejan Cvetkovic

pre 1 dan

Da li je ovaj Rade placen da nekoga blami a da cuti za druge. Pogledajte sta je Savicevic rekao za Tadica. Da nista nije uradio na terenu, a da za tu izjavu, da je najbolji, da je Piksi trebao da ga posalje odmah kuci. A gospodin Rade je rekao za Tadica da je to super, sto je tako otvoreno mogao da kaze da je najbolji igrac i posle NISTA. A Tadic NISTA nije pokazao, bio je najgoti i protiv Slovenije i protiv Danske. Nula , I on i ovakav bnudalasti komentator, analiticar.

sledeća vest

Vesti

TV

Opozicija hoće da etiketira narod koji je glasao za nju kao genocidan! Srbija je postala problem od 2012. jer smo počeli da pričamo o svojim žrtvama!
Live TV

Opozicija hoće da etiketira narod koji je glasao za nju kao genocidan! Srbija je postala problem od 2012. jer smo počeli da pričamo o svojim žrtvama!

Radomir Lazović iz Zeleno-levog fronta najavio je da bi deo opozicije mogao da donese alternativnu deklaraciju posvećenu obeležavanju navodnog genocida u Srebrenici. Lazović je osudio održavanje sednice Skupštine Srbije 11. jula jer je, kako kaže, to dan kada se obeležava sećanje na događaje u Srebrenici, a ne trenutak za usvajanje Svesrpske deklaracije. Na ovu šokantnu najavu reagovao je gost "Info jutra" publicista Darko Zlojutro.

05.07.2024

10:31

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija