• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

22.05.2024

17:56

Nećemo ćutati, borićemo se za istinu i niko nas neće zaustaviti! Vučić: Da li je svrha da se kazni jedan narod koji nije uvek pokoran velikim zemljama?

instagram/buducnostsrbijeav

Politika

Nećemo ćutati, borićemo se za istinu i niko nas neće zaustaviti! Vučić: Da li je svrha da se kazni jedan narod koji nije uvek pokoran velikim zemljama?

Podeli vest

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić govorio je na panel diskusiji "Mi govorimo, jer oni ne mogu - glasovi koje treba čuti" - Svedočanstva svedoka žrtava rata u BiH.

- Duboko sam dirnut svedočanstvima svih Srba koji su danas došli ovde da svedoče o dešavanjima kroz koja su prošli pre 30 godina.

Hteli smo da pokažemo da istina nije jednostrana i da nikada nije ni bila. Neke od žrtava su upravo to i rekle.

Uoči dana mogućeg usvajanja nacrta rezolucije o genocidu u Srebrenici, želim još jednom da ponovim da Srbija nikada nije ćutala o strašnim događajima koji su se dogodili u Srebrenici, naprotiv.

Da li je svrha da se kazni jedan narod koji nije uvek pokoran velikim zemljama i šta će da bude posledica ovakvih odluka?

Ponosan sam na činjenicu da smo mi slobodarski narod koji je uvek plaćao najveću cenu za slobodu naše zemlje i naroda.

Još jednom vas molim da ponovo razmotrite svoje stavove, pozicije i odluke, zato što to može da ima veliki uticaj na mnoge stvari u budućnosti, ne samo u regionu iz kojeg dolazim, već i na ceo svet.

Nećemo ćutati. Borićemo se za istinu i niko nas neće zaustaviti - objavljeno je na Instagram stranici "buducnostsrbijeav".




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

"Način na koji vam mi budemo dali": Vučić otkrio šta su Nemci odgovorili srpskom predstavniku u UN
Politika

"Način na koji vam mi budemo dali": Vučić otkrio šta su Nemci odgovorili srpskom predstavniku u UN

U Njujorku se danas, u organizaciji Stalne misije Republike Srbije pri Ujedinjenim nacijama, održala panel diskusija „Mi govorimo, jer oni ne mogu - glasovi koje treba čuti“- svedočanstva svedoka i žrtava rata u BiH. Na kraju panel diskusije obratio se predsednik Srbije Aleksandar Vučić, koji je izmeđuu ostalog, rekao šta se dešavalo kada se Nemcima obratio naš stalni prdstavnik u UN.

22.05.2024

17:58

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Al' će da se jede! U nedelju, u Lipovac na gulaš!
Topola

Al' će da se jede! U nedelju, u Lipovac na gulaš!

U selu Lipovac kod Topole u nedelju, 16. juna održaće se druga Lipovačka gulašijada. Ideju za ovu manifestaciju dobili su ovdašnji meštani koji su gulašijadu prošle godine organizovali prvi put, a za sutra je najavljeno čak 50 ekipa!

15.06.2024

08:20