• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

22.05.2024

19:53

Siniša Mali u Mirijevu: Samo zajedno možemo da osiguramo stabilniju i prosperitetniju budućnost za sve nas (VIDEO)

Tanjug

Politika

Siniša Mali u Mirijevu: Samo zajedno možemo da osiguramo stabilniju i prosperitetniju budućnost za sve nas (VIDEO)

Podeli vest

Ministar finansija Siniša Mali posetio je danas građane Mirijeva sa kojima je razgovarao o aktuelnim projektima koji se sprovode u tom delu grada, ali i o nekim budućim planovima.

- Naglasio sam im da je naša obaveza da nastavimo da slušamo njihove potrebe i radimo na poboljšanju njihovog kvaliteta života.

Povodom predstojećih izbora, podsetio sam da naša pobeda nije samo rezultat napornog rada, već i obaveza da nastavimo tim putem dalje. Opozicija je do sada pokazala samo bezobrazluk i obest u svojoj kampanji, bez ikakvog plana i programa, ali mi nastavljamo da se držimo svog kursa, nastavljamo odgovorno i predano da radimo za dobrobit svih građana Srbije.

Građanima Mirijeva sam naglasio da samo zajedno možemo da osiguramo stabilniju i prosperitetniju budućnost za sve nas. Glas za listu "Aleksandar Vučić - Beograd sutra" na ovim izborima je glas za kontinuitet razvoja i napretka naše zemlje - napisao je Siniša Mali na Instagram profilu.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Odluke NATO pakta u Vašingtonu vode svet u neviđenu opasnost! Ubistvo Trampa ne bi spustilo tenzije u Americi! (VIDEO)
Live TV

Odluke NATO pakta u Vašingtonu vode svet u neviđenu opasnost! Ubistvo Trampa ne bi spustilo tenzije u Americi! (VIDEO)

Gosti "Info dana" Informer televizije bili su direktor "Srpskog telegrafa" Saša Milovanović, profesor dr Branko Nadoveza sa Instituta za noviju istoriju Srbije i Ljubomir Đurić iz Centra za nacionalnu politiku. Govorili su o odnosima Srbije i Egipta, kao i o nedavnom atentatu na bivšeg šefa države i aktuelnog kandidata za predsednika Sjedinjenih Američkih Država Donalda Trampa.

16.07.2024

16:27

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija