• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

28.05.2024

10:07

Danas u Bileći postavljen bilbord podrške izbornoj listi "Aleksandar Vučić - Srbija sutra" - Predsednik opštine pozvao građane da daju podršku Vučiću

informer

Politika

Danas u Bileći postavljen bilbord podrške izbornoj listi "Aleksandar Vučić - Srbija sutra" - Predsednik opštine pozvao građane da daju podršku Vučiću

Podeli vest

Predsednik opštine Bileća, Veselin Vujović, pozvao je sve Srbe iz Republike Srpske koji imaju pravo glasa, da na predstojećim izborima zakazanim za nedelju, 2.jun, svoju podršku daju koaliciji okupljenoj oko Srpske napredne stranke i predsednika Aleksandra Vučića.

Vujović je u svom pismu podške predsedniku Srbije, istakao da je Vučić pokazao svojim delima kako se bori za nacionalne i državne interese Republike Srbije i Republike Srpske i pozvao sve Bilećane, Hercegovce i ostale građane Republike Srpske da izađu 2. juna i glasaju za listu "Aleksandar Vučić - Srbija sutra".

Foto: informer

 

- Predsednik Vučić pokazao je svojim delima kako se bori za nacionalne i državne interese Republike Srbije, Republike Srpske i celokupnog srpskog naroda, ma gde on živeo. Ovom prilikom pozivam sve Bilećane, Hercegovce, ali i ostale građane Republike Srpske koji imaju pravo glasa na izborima u Republici Srbiji da svoj glas daju listama čiji lider je Aleksandar Vučić - Srbija sutra i time omoguće kontinuitet jedine ispravne državne politike i prosperiteta koji znači bolje sutra za sve nas. Samo jaka, ekonomski razvijena Srbija, garant je opstanka Republike Srpske i našeg naroda na ovim prostorima. Zato što zajedno možemo da se izborimo sa svim izazovima i zato što samo zajedno možemo da pobedimo, dajte svoj glas za sigurnu i izvesnu budućnost Srbije i srpskog naroda. Za Srbiju i Republiku Srpsku sutra - istakao je načelnik opštine Bileća, Veselin Vujović. 

Podršku predsedniku Vučiću dao je i dr Ognjen Milinković, načelnik opštine Gacko.

Poštovani predsedniče g Vučiću


- U poslednje vreme, a naročito nekoliko zadnjih nedelja svedoci smo bestidnih i bezočnih napada na Srpski narod na Srbiju i Srpsku. Nedavno donošenje lažne i sramne tzv. rezolucije o Srebrenici, a u stvarnosti gaženje svih međunarodnih prava i izrugivanje sa demokratijom u UN od strane zapadnih sila, pokazalo je svo licemerstvo onih koji Srbiji i Srpskoj ne žele ništa dobro! Samo mudra nacionalna politika koju godinama uspešno vodite mogla je dati rezultat da ni polovina članica UN ne podrži laž i prevaru srpskih neprijatelja, i tako se spasi obraz i čast srpskog naroda!


Naša matica Srbija u poslednjoj deceniji doživela je potpuni preobražaj, od zemlje koja je kasnila u razvoju u odnosu na susede, Srbija je postala regionalno vodeća sila. Na stotine kilometara novoizgrađenih i obnovljenih magistralnih i autoputeva, železnica, novootvorene fabrike, na desetine hiljada radnih mesta. Jačanje odbranbene moći. Sve su to činjenice koje raduju svakog Srbina u Republici Srpskoj, jer bez snažne Srbije nema ni Republike Srpske! Sve ovo je postignuto samo i jedino zahvaljujući mudroj i odgovornoj politici koju predvodite! Poštovani predsedniče neka Vas Božija ruka vodi i čuva u vremenima koja dolaze! 


A sve moje Gačane i sve Srbe iz Srpske koji žive i rade u Matici i koji imaju pravo glasa na predstojećim izborima drugog juna, pozivam da složno podrže listu Aleksandar Vučić Srbija sutra, jer ćemo na taj način dati svoj doprinos daljem jačanju Srbije a samim tim i Republike Srpske!


Živela Srbija, živela Srpska - istakao je Milinković.

Gradonačelnik Trebinja, Mirko Ćurić, 

- Uvaženi predsedniče g. Vučiću,

Srbija sigurnim koracima ide napred. Danas sa ponosom svedočimo kako se naša matica razvija, kako se u njoj grade i otvaraju na stotine kilometara novih auto-puteva, grade nove fabrike, a njeno rukovodstvo na čelu sa vašom diplomatijom čuva obraz, čast i slobodu našeg naroda.

Pre nekoliko dana ste pokazali celom svetu da ste veliki državnik, čovek koji na najbolji mogući način brani interese srpskog naroda. Vašom istrajnom borbom, mudrošću i iskustvom dali ste i nama s druge strane Drine novu snagu i volju da sa našim predsednikom Miloradom Dodikom čuvamo Republiku Srpsku od svih nasrtaja zapadne međunarodne zajednice.

Mi u Trebinju pomno pratimo sve ono što se dešava u Srbiji, jer smo jedan narod, koga ne mogu da podele granice, već nas one ujedinjuju, približavaju, i radujemo se svakom uspehu naše matice!

Verujem i znam da će na predstojećim izborima građani Srbije, naša braća i sestre, dati još jednu veliku podršku ljudima kojima je na prvom mestu srpski interes. 

Takvi ljudi, kojima je Srbija i budućnost njenih građana iznad i istoka i zapada, prepoznaju se u politici koju lično vodite.

Imati državnika za predsednika velika je čast, ali su svakom državniku potrebni saradnici. Zato pozivam sve građane Srbije, posebno moje Trebinjce i Hercegovce u Srbiji, da podrže ljude koji neće prodati veru za večeru i kojima je jaka Srbija iznad ulizivanja stranim agenturama zarad jedne restoranske igranke.

Budite ono što jeste! Volimo Srbiju, volimo Srpsku - istakao je Ćurić.

 

 

 

 

 

 

              


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija