• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

05.06.2024

14:34

Ćuta zakukao: Ne dam mandate, ali bih da otmem vlast na ulici

Aleksandar Jovanović Cile

Politika

Ćuta zakukao: Ne dam mandate, ali bih da otmem vlast na ulici

Podeli vest

Aleksandar Jovanović Ćuta iz Ekološkog ustanka poručio je propalom kandidatu za gradonačelnika Beograda pokreta Kreni-promeni Savu Manojloviću da ne pristaje na njegove ultimatume, ali da bi da otme vlast.

On je rekao da ne želi da vrati mandate, na šta je pozvao Manojlović, a potom otvoreno potvrdio da da mu je želja da otme vlast od predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

- Samo se postavlja pitanje kome idu ti mandati ako ih vratimo. Aleksandru Vučiću da vratim mandate? Njemu ne dam ništa, tu sam samo da mu nešto otmem - otvoreno je priznao Ćuta.

On je ponovio da je za to da se putem ulice dođe do vlasti, odnosno, kako je gore priznao, otme od Aleksandra Vučića.

- Nije do Vučića, nego je do nas svih zajedno. Samo zajedno možemo da srušimo Vućića - zakukao je Ćuta nakon poraza na izborima i potvrdio da je i dalje jedina briga opozicije srpski predsednik koji se vodi isključivo srpskim interesima.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

IGRAO JE SAMO EPIZODU! Savo otirač: Manojlović umislio da je zvezda opozicije, usledilo bolno otrežnjenje!
Politika

IGRAO JE SAMO EPIZODU! Savo otirač: Manojlović umislio da je zvezda opozicije, usledilo bolno otrežnjenje!

Savo Manojlović, kandidat za gradonačelnika Beograda, lider pokreta Kreni-Promeni, doktor prava koji nije znao da sastavi listu za izbore na opštini Vračar, stipendista Rokfelera i Soroša, maneken koji je umislio da je vođa opozicije, doživeo je bolno prizemljenje nakon što su ga njegove dojučerašnje kolege brutalno odjavile i redom negativno odgovorili na ultimatum o izlasku opozicije iz republičke skupštine, ali i skupština Beograda, Niša i Novog Sada.

05.06.2024

13:23

sledeća vest

TV

Odluke NATO pakta u Vašingtonu vode svet u neviđenu opasnost! Ubistvo Trampa ne bi spustilo tenzije u Americi! (VIDEO)
Live TV

Odluke NATO pakta u Vašingtonu vode svet u neviđenu opasnost! Ubistvo Trampa ne bi spustilo tenzije u Americi! (VIDEO)

Gosti "Info dana" Informer televizije bili su direktor "Srpskog telegrafa" Saša Milovanović, profesor dr Branko Nadoveza sa Instituta za noviju istoriju Srbije i Ljubomir Đurić iz Centra za nacionalnu politiku. Govorili su o odnosima Srbije i Egipta, kao i o nedavnom atentatu na bivšeg šefa države i aktuelnog kandidata za predsednika Sjedinjenih Američkih Država Donalda Trampa.

16.07.2024

16:27

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija