• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

08.06.2024

11:37

E, OVI SU NAJGORI! Opozicioni hejterski odron udara na sve srpsko: Smeta im Sabor, smetaju im Vučić i Dodik, a najviše krv koja teče njihovim venama

Pedja Milosavljević

Politika

E, OVI SU NAJGORI! Opozicioni hejterski odron udara na sve srpsko: Smeta im Sabor, smetaju im Vučić i Dodik, a najviše krv koja teče njihovim venama

Podeli vest

Srbija i Republika Srpska danas ponosno obeležavaju Prvi svesrpski sabor, a za to vreme hejterska opoziciona ološ ne prestaje da pokazuje koliko mrzi svoju zemlju i svoj narod!

Hejteri na društvenim mrežama nisu časili ni časa, te su od jutra našli vremena da omaložavaju sve srpsko! Tako je jedan od korisnika svoju gnev ispoljio na sve one koji se raduju i sa ponosom prisustvuju Prvom svesprskom saboru!

- Svesrpski sabor je jedna tužna predstava za mentalnu sirotinju koja bi trebalo da udahne malo duha u ispumpanu lešinu ove nacije - napisao je ovaj hejter.
 

 

 

Jedan od ne toliko kreativnih opozicionih hejtera, u svom bezuspešnom pokušaju da bude duhovit, našao je za shodno da vređa sve one koji su odlučili da prisustvuju saboru i tako pokažu ljubav prema svom narodu.

- Svesrpski sabor kao da zivimo u 15-om veku samo saboruje mafija umesto vitezova - napisao je hrabri hejter koji se krije iza lažnog imena.

 

 

U ovom naletu besa i mržnje prema srpskom narodu nije izostao i Marinikin pajtos Saša Magazinović. On je nastavio sa svojim dokazivanjem da je jedan od najvećih srbomrzaca, pa nakon iskazivanja želje za priznavanjem nezavisnog tkz. Kosova, udario je direktno na predsednika Srbije Aleksandra Vučića i predsednika Republike Srpske Milorada Dodika. 

-Danas će na "svesrpskom saboru" (jer bi samo "srpski sabor" valjda bio nedovoljno srpski) Aleksandar Vučić i Milorad Dodik govoriti o ugroženosti, nužnom jedinstvu, otporu, negirati genocid u Srebrenici, osporavati prijem Kosova u Vijeće Evrope, ponavljati da je Kosovo Srbija. I tako u krug. Isti je to Dodik koji je 1996. govoreći o Haškom Tribunalu i Karadžiću i Mladiću izjavio: "Neka sud utvrdi da li su krivi ili ne, a ne da svoju odgovornost svaljuju na leđa cijelog srpskog naroda. Krivica je individualna stvar, pa neka svako ispašta zbog zločina koje je počinio." Isti je to Dodik koji je 2007. govorio "Bio je genocid u Srebrenici. To je presudio sud u Hagu i to je nesporna pravna činjenica." Isti je to Vučić koji je u maju prošle godine dogovorio Ohridski sporazum u kojem jasno stoji da se Srbija "neće protiviti članstvu Kosova ni u jednoj međunarodnoj organizaciji". Isti Dodik i Vučić će (sve)srpski sabor zatvoriti (svesrpskim)vatrometom, osjećati zadovoljstvo jer su još jednom bar na kratko svoje poraze maskirali u pobjede, a onda se u mraku vratiti u realnost koju čine činjenice i istine koje postoje bez obzira šta oni o tome imaju reći. - napisao je Magazinović.

 

 

Bilo je i onih koji ne zna ni šta je Prvi svesrpski sabor, ali to ih ne sprečava da govore pogrdno o njemu.

- Šta je to svesrpski sabor? Evo ja kao srbin, i da me zovu, neću doći. Neće ni moji prijatelji. Kako to može da bude svesrpski sabor? Sabor šljama i lešinara, onih koji su nas doveli u ovo zlo koje živimo! - napisao je ovaj opozicioni hejter koji je vidno "dobro informisan".

 

 

Naravno, na omiljenoj platformi opozicije, na društvenoj mreži "X" ima i onih kojima su uvek i za sve krivi oni koji su deo vladajuće stranke.

- Svesrpski sabor na kome prisustvuju samo ONI! - glasi objava ovog opozicionog hejtera.

 

 

Jedan od ovakvih, nije se ustručavao da direktno udari na srpski narod i žigoše nas kao onaj narod koji mrži sve druge.

- Svesrpski sabor,srpski svet (velika srbija) ili svi Srbi u jednoj državi temelji se na marznji. Mržnja prema svima drugima koji nisu Srbi(manjine) i povremeno prema svojima(Srbi) koji ne misle kao oni. Verujem da danas manjinske zajednice u Srbiji imaju poseban osećaj. - napisao je ovaj srbomrzac.

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Turci obojili Dortmund u crveno, Ronaldo se sprema da obori rekord Uživo
EURO 2024

Turci obojili Dortmund u crveno, Ronaldo se sprema da obori rekord

Današnji program na Evropskom prvenstvu rezervisan je za grupu F, koja jedina nije igrala mečeve prvog kola. Stoga nema utakmice u 15.00 časova, već će program od 18.00 časova otvoriti Turska i Gruzija koje se sastaju u Dortmundu. Derbi dana je od 21.00 čas u Lajpcigu, kada će se sastati Portugal i Češka.

18.06.2024

12:57

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija