• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

08.06.2024

12:07

Ko bi drugi, nego osvedočeni srbomrzac! Ustaša potpuno prolupao zbog Svesrpskog sabora, izneo gomilu laži i uvreda (FOTO)

informer/printscreen

Politika

Ko bi drugi, nego osvedočeni srbomrzac! Ustaša potpuno prolupao zbog Svesrpskog sabora, izneo gomilu laži i uvreda (FOTO)

Podeli vest

Ivan Videnović, profesor Beogradskog univerziteta i bivši državni sekretar u Ministarstvu nauke, povodom održavanja Prvog svesrpskog sabora koji se održava u Beogradu najgnusnije je izvređao Srbe.

- Sutra se u Beogradu odvija završni čin okupacije koja je počela lažnom odbranom Beograda u Kninu 1991. Slavi se zajedništvo Srba i samozvanih Srba iz sramnih ratova u kojima nije bilo ni jedne časne vojničke bitke i koji su se vodili isključivo protiv civilnog stanovništva - glasi Videnovićeva objava na društvenoj mreži Iks.

Foto: Foto: Printscreen

 

Videnović je dokaz da i u Srbiji ima ustaša, a ovakav gest je i više nego jasan pokazatelj za to.

Dodatno je skandalozno je i zabrinjavajuće to što je Ivan Videnović profesor na Univerzitetu, i da nam kao takav i dalje uči omladinu.

Podsećamo, Videnović je zgrozio javnost u Srbiji kada je pre tri godine putem pomenute mreže napao najboljeg tenisera svih vremena Novaka Đokovića.

Sve informacije o Prvom svesrpskom saboru pratite u našem BLOGU.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vučić poručio iz Palate Srbija: Nastavićemo da se zalažemo za očuvanje mira, stabilnosti, nacionalnog, kulturnog i verskog identiteta!
Politika

Vučić poručio iz Palate Srbija: Nastavićemo da se zalažemo za očuvanje mira, stabilnosti, nacionalnog, kulturnog i verskog identiteta!

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas, povodom prvog svesrpskog sabora "Jedan narod, jedan sabor - Srbija i Srpska", sa predsednikom Republike Srpske Miloradom Dodikom, predsednicima narodnih skupština Republike Srbije i Republike Srpske, predsednicima vlada Republike Srbije i Republike Srpske, kao i sa Nj.S. patrijarhom srpskim gospodinom Porfirijem.

08.06.2024

11:38

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija