• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

15.06.2024

23:00

Sonja Biserko očajna: Od kad je Vučić došao na vlast, stalno insistira da su Srbi narod koji je najviše stradao na Balkanu!

Ata images

Politika

Sonja Biserko očajna: Od kad je Vučić došao na vlast, stalno insistira da su Srbi narod koji je najviše stradao na Balkanu!

Podeli vest

Jedna od glavnih promotera teorije da su Srbi zločinački narod Sonja Biserko, govorila je za ekstremistički portal Slobodna Bosna.

Biserko je primetila jednu tačnu činjenicu, da Srbija ni na koji način neće u dogledno vreme priznati genocid u Srebrenici.

Inače, u Srbiji se, posebno od 2012. sistematski kreira narativ, odnosno interpretacija ratova devedesetih, koji se svodi na to da su svi podjednako odgovorni za zločine i da je Srbija zapravo najveća žrtva jer se ne priznaje genocid nad srpskim narodom u Drugom svetskom ratu - kazala je Biserko.

U pravu je Biserko i kada kaže da je sa dolaskom Aleksandra Vučića na čelo Srbije, naša zemlja prestala da saginje glavu, izvinjava se i bude ispostava stranih interesa.

Podsetimo, nedavno je predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić održao govor na temu "Revizija istorijskih činjenica i otpor slobodarskih naroda" u Ruskom domu u Beogradu.

Tom prilikom, on je izneo sledeću poentu:

- Očekivao sam da će pametni ljudi sa Zapada da povuku predlog rezolucije. Upinjali su se iz petnih žila da, kada smo saznali da je pripremaju, da nam objasne kako to nije protiv našeg naroda. A mi smo postavljali dva pitanja, a protiv koga je uperena? Nema ni jedne individue koju pominjete. I drugo, a šta je smisao i cilj rezolucije? Koji je to sledeći nivo pravde koji tražite da se uspostavi na račun Srbije i srpskog naroda. Danima, u svim sarajevskim i svetskim medijima, je samo pitanje dana kada i kako će Srbija da plati cenu. Što u novcu, a bogami i Srbi zapadno od Drine i na terotiriji i nadležnosti - kazao je Vučić i dodao:

- Lagali ste na početku, lažete i danas. Nikada to niste želili. Želite ukidanje Republike Srpske, da dodatno napakostite srpskom narodu jer se drznuo da vodi samostalnu politiku, i da svoju nesposobnost pokrijete lažnom podrškom jednom delu muslimanskog življa na Balkanu - istakao je Vučić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

I Srbija ima Brione! Evo gde se nalaze
Srbija

I Srbija ima Brione! Evo gde se nalaze

Brioni su nacionalni park i čuveno hrvatsko letovalište koje čine nekoliko ostrva i danas se pominje kao omiljeno mesto za odmor Josipa Broza Tita. Ali, i Srbija ima Brione...

20.06.2024

17:51