• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

23.06.2024

21:48

TOTALNA DOMINACIJA! Vučićeva lista razbila opoziciju sa još većom razlikom na ponovljenim izborima u Nišu!

Tanjug

Politika

TOTALNA DOMINACIJA! Vučićeva lista razbila opoziciju sa još većom razlikom na ponovljenim izborima u Nišu!

Podeli vest

Lista ‘Aleksandar Vučić’ ubedljivo je pobedila na ponovljenim izborima u Nišu i to sa 73 glasa, čime je SNS povećala prednost.

Naime, na ponovljenim izborima za odbornike u Skupštini Gradske opštine Crveni Krst, na biračkom mestu broj 24, koalicija okupljena oko Srpske napredne stranke ostvarila je ubedljivu pobedu, osvojivši skoro 84% glasova, u odnosu na 75,9% (63 glasa) koliko je bilo 2.juna

Ubedljiva pobeda naše koalicije posebno raduje ako uzmemo u obzir činjenicu da smo osvojili i nominalno veći broj glasova i veći procenat nego na izborima 2. juna, a da je izlaznost danas bila veća nego pre tri nedelje na istom biračkom mestu.

2.jun izborna lista ‘Biramo Niš - Biramo Crveni Krst Saša Stojanović" ostvarila je 11 glasova, dok je danas imala 4, što je skoro tri puta manje glasova.

Izborna lista ‘Grupa građana Dr Dragan Milić‘, 2. juna imala je 4 glasa, a danas 5.

I pored stalne medijske hajke kojoj je naša koalicija izložena u protekle tri nedelje, kao i kakofonije optužbi upućenih kako Srpskoj naprednoj stranci, tako i nezavisnim institucijama koje sprovode izbore i državnim organima koji vrše kontrolnu funkciju izbornog procesa, povećanje broja glasača za našu listu i povećanje procenta osvojenih glasova, pokazuje da se građani ne mogu prevariti, već da u vremenima kada, što unutrašnji, a što spoljni faktori pokušavaju da izazovu krizu, oni glasaju za rad, rezultate, stabilnost i posvećenost.

Rast i broja glasača i procenta osvojenih glasova za našu listu, pri većoj ukupnoj izlaznosti, Srpskoj naprednoj stranci pokazuje da je na dobrom putu, a ujedno daje podstrek da nastavimo da rade za građane, još brže i bolje, ne upuštajući se u politikanstvo, prepirke i medijska prepucavanja.

Građanima koji su izašli na ponovljene izbore i glasali za listu 'Aleksandar Vučić – Crveni Krst sutra' zahvaljujemo na podršci i poverenju, jer narod uvek prepozna ko se iskreno bori za našu zemlju.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Odluke NATO pakta u Vašingtonu vode svet u neviđenu opasnost! Ubistvo Trampa ne bi spustilo tenzije u Americi! (VIDEO)
Live TV

Odluke NATO pakta u Vašingtonu vode svet u neviđenu opasnost! Ubistvo Trampa ne bi spustilo tenzije u Americi! (VIDEO)

Gosti "Info dana" Informer televizije bili su direktor "Srpskog telegrafa" Saša Milovanović, profesor dr Branko Nadoveza sa Instituta za noviju istoriju Srbije i Ljubomir Đurić iz Centra za nacionalnu politiku. Govorili su o odnosima Srbije i Egipta, kao i o nedavnom atentatu na bivšeg šefa države i aktuelnog kandidata za predsednika Sjedinjenih Američkih Država Donalda Trampa.

16.07.2024

16:27

Pijani divljaci napadaju Srbe na KiM! OVK terorista Kurti želi da eliminiše i srpske novinare! (VIDEO)
Live TV

Pijani divljaci napadaju Srbe na KiM! OVK terorista Kurti želi da eliminiše i srpske novinare! (VIDEO)

Na Glavnom gradskom mostu na Ibru, koji razdvaja severni srpski i albanski južni deo Kosovske Mitrovice juče je Albanac u vidno alkoholisanom stanju fizički nasrnuo i pivskom flašom gađao Biljanu Radomirović, novinarku "Politike" i Zorana Vlaškovića, novinara "Jedinstva". O tom nemilom događaju govorili su Milovan Drecun, narodni poslanik i napadnuti novinar Zoran.

16.07.2024

09:29

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Kako je "momak koji nikad neće biti za Trampa" postao njegov potpredsednik?
Planeta

Kako je "momak koji nikad neće biti za Trampa" postao njegov potpredsednik?

Google je u ponedeljak širom sveta zabeležio rekordno pretraživanje imena „J. D. Vance“, na raznim jezicima, posle objave Donalda Trampa da će upravo ovaj senator iz Ohaja biti potpredsednički kandidat Republikanaca na predstojećim izborima. Ovakav Donaldov izbor može se smatrati neočekivanim, kontroverznim, ali i sasvim logičnim i pragmatičnim potezom. Vens (39) je je nekad bio oštar kritičar bivšeg predsednika, ali je zato u poslednje vreme poznat kao mlada zvezda Republikanske partije i jedan od najvernijih saveznika Trampa.

16.07.2024

17:36

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija