• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.07.2024

13:40

Skupštinski odbor usvojio ostavke Orlića, Nikolić i Kurtovića! Evo šta je bilo na dnevnom redu

Tanjug

Politika

Skupštinski odbor usvojio ostavke Orlića, Nikolić i Kurtovića! Evo šta je bilo na dnevnom redu

Podeli vest

Na devetoj sednici Odbora za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja, članovi Odbora usvojili su ostavke koje su na funkciju narodnog poslanika podneli Vladimir Orlić, Ivana Nikolić i Rejhan Kurtović.

Na sednici Odbora članovi su dali pozitivno mišljenje na zahtev narodnih poslanika Branka M. Vujkovića da uz funkciju Narodnog poslanika obavlja funkciju vršioca dužnosti direktora Zavoda za javno zdravlje Šabac.

Takođe, Odbor je dao i pozitivno mišljenje Borisu Bajiću da uz funkciju Narodnog poslanika obavlja funkciju člana stalnog sastava pokrajinske izborne komisije.

Povodom 4. tačke dnevnog reda, Odbor je jednoglasno dao pozitivno mišljenje Nikoli Laziću, da uz funkciju narodnog poslanika obavlja drugi posao informator u Medija Centru Turističke organizacije Pančevo.

Odbor je doneo i odluku o novčanoj kazni Tijani Perić Diligenski u visini 10 odsto od plate narodnog poslanika u iznosu od 11.521 dinar zbog izrečene mere opomene na drugoj sednici prvog redovnog zasedanja Narodnog skupštine 2024.

Odbor je razmotrio Rešenje Republičke izborne komisije o dodeli mandata narodnoj poslanici Aleksandri Tomić radi popune upražnjenog poslaničkog mesta u Narodnoj skupštini od 1. jula 2024.

Sednici je predsedavao predsednik Odbora Milenko Jovanov, a prisustvovali su sledeći članovi i zamenici članova Odbora - Bojan Torbica, Zoran Stojanović, Goran Milić, Marko Milošević, dr Dragana Rakić, Branko Lukić, Igor Jakšić, Dane Stanojčić, Branimir Jovanović, prof. dr Miloljub Albijanić, Jelena Milošević, Uroš Đokić, Stefan Janić, Olja Petrović, Aleksandar Jugović i Stefan Kitanović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

TV

Avioni F16 su podvala za Ukrajinu! Kolektivni Zapad ima tajni cilj zbog kog isporučuje zastarelo oružje! (VIDEO)
Live TV

Avioni F16 su podvala za Ukrajinu! Kolektivni Zapad ima tajni cilj zbog kog isporučuje zastarelo oružje! (VIDEO)

U Ukrajinu stigao treći Patriot iz Nemačke. Putin dočekao Orbana u Kremlju. Steže se obruč oko Srbije! Šta stoji iza NATO izviđačkih aktivnosti u našoj zemlji. Na ovu i druge važne teme u emisiji "Rat uživo" govorili su Svetislav Lutovac, stručnjak za bezbednost i kontraterorizam i pukovnik Milorad Đošić. Uživo u program putem vajber uključenja javio se novinar i ratni reporter Igor Damnjanović koji je komentarisao trenutnu situaciju na ukrajinskom frontu. Politikolog Andrea Lović javio se uživo u program gde je komentarisao situaciju u Velikoj Britaniji nakon pobede laburista na izborima.

05.07.2024

19:52

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija