• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

09.07.2024

14:58

Vučević predsedavao sednicom Saveta za BDP, prisustvovao i Vučić!

Instagram/milosvucevic

Politika

Vučević predsedavao sednicom Saveta za BDP, prisustvovao i Vučić!

Podeli vest

Predsednik Vlade Miloš Vučević saopštio je danas da je, u prisustvu predsednika Srbije Aleksandra Vučića, predsedavao sednici Saveta za koordinaciju aktivnosti i mera za rast BDP-a.

- Tema ove sednice Saveta bila je razmatranje predloženih mera za unapređenje rasta BDP-a. Ulaganje u infrastrukturu u cilju stvaranja povoljnih uslova za unapređenje privrednog ambijenta, privlačenje investicija i otvaranje novih radnih mesta, zajednički su ciljevi Saveta za BDP - napisao je Vučević na svom Instagram nalogu.

Predsednik Vučić je juče rekao da je Srbija najbrže rastuća ekonomija u Evropi sa 4,7 odsto rasta BDP u prvom kvartalu, ali da je za nas važno da na kraju godine budemo u prvih tri ili četiri zemlje po rastu BDP-a i da će zato danas prisustvovati sednici Vlade Srbije na kojoj će se razgovarati o rastu BDP-a.

- Sutra imamo sednicu za BDP sutra koju ću i ja lično da prisustvujem. Hoću da obavestim ministre koliko je važno da to rade i da ćemo oceniti njihove rezultate a ne to koliko će PR službi da imaju i lepih slika objavljenih - rekao je juče Vučić za TV Pink.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

TV

Pijani divljaci napadaju Srbe na KiM! OVK terorista Kurti želi da eliminiše i srpske novinare! (VIDEO)
Live TV

Pijani divljaci napadaju Srbe na KiM! OVK terorista Kurti želi da eliminiše i srpske novinare! (VIDEO)

Na Glavnom gradskom mostu na Ibru, koji razdvaja severni srpski i albanski južni deo Kosovske Mitrovice juče je Albanac u vidno alkoholisanom stanju fizički nasrnuo i pivskom flašom gađao Biljanu Radomirović, novinarku "Politike" i Zorana Vlaškovića, novinara "Jedinstva". O tom nemilom događaju govorili su Milovan Drecun, narodni poslanik i napadnuti novinar Zoran.

16.07.2024

09:29

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

S jedne strane Dunav, s druge violina!
Srbija

S jedne strane Dunav, s druge violina!

U čast virtuoza na violini i rodonačelnika pravog narodnog melosa, Vlastimira Pavlovića Carevca, u Velikom Gradištu održani su jubilarni 30. Carevčevi dani.

15.07.2024

17:52