• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

02.10.2024

08:54

Milo i njegove ustaše, bosanski islamisti i domaći autošovinisti ujedinjeni u mržnji protiv Srba i Srbije: Ovaj video dokazuje da je Vučić bio u pravu!

Informer

Politika

Milo i njegove ustaše, bosanski islamisti i domaći autošovinisti ujedinjeni u mržnji protiv Srba i Srbije: Ovaj video dokazuje da je Vučić bio u pravu!

Podeli vest

Srbomrzac Milo Đukanović svoj rezultat izbora u Podgorici proslavio je pevajući "Jači smo od Srbije".

Međutim, sutradan usledio je žestok odgovor predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

- Imamo jednu zajedničku opsesiju. I jedan i drugi smo opsednuti Srbijom. Ja je volim, on je mrzi. Oni će da vam kažu: Ne, ja volim Srbiju Nataše Kandić i Nenada Čanka, ali ne vole Srbiju 99 odsto onih koji u njoj žive - rekao je Vučić. 

Nekadašnji predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak oglasio se već sutradan i to na državnoj televiziji BiH za koju su Srbi genocidni. 

- Tačka koju vidim to je da je u Crnoj Gori posle lokalnih izbora u Podgorici i Kotoru došlo do određenih pomaka do razočarenja u ou litijašku priču od pre nekoliko godina koja je bila direktno forsirana od strane oficijelnog Beograda - rekao je Čanak. 

Ubrzo zatim oglasila se i srbomrziteljka Nataša Kandić na svom nalogu na društvenoj mreži "X" i još jednom započela svoje tvrdnje da su Srbi genocidni!

- Dodela odlikovanja Rusiji u Njujorku zbog toga što nije glasala za Rezoluciju o Srebrenici, i najava da će Aleksandar Vučić ista odlikovanja dodeliti i drugim državama koje nisu glasale za Rezoluciju samo ruže lice Srbije- napisala je ona. 

Pogledajte video i uverite se sami:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Šta znači biti pametan Srbin? U savremenom društvu živimo kao bića bez svesti! (VIDEO)
Live TV

Šta znači biti pametan Srbin? U savremenom društvu živimo kao bića bez svesti! (VIDEO)

Kažu da je uporna manipulacija putem javnih glasila dovela do toga da se vrši ogroman uticaj na mozgove. Ako bismo se vratili u prošlost, setili bismo se Milana Grola koji je napisao da nikada nije želeo da bude ni veliki ni mali Srbin, već pamentan Srbin. Šta znači biti pametan Srbin u 21. veku? Na ovu temu u emisiji "Stav" govrili su istoričar Bojan Dimitrijević i Slavoljub Kačarević.

01.10.2024

13:39

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija