• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

09.03.2022

07:44

OVAJ DETALJ JE SVIMA PROMAKAO! Evo šta se događalo IZA KULISA "Pesme za Evroviziju" - Zbog OVOGA je Aca Lukas napustio TAKMIČENJE!

Printscreen You Tube

Estrada

OVAJ DETALJ JE SVIMA PROMAKAO! Evo šta se događalo IZA KULISA "Pesme za Evroviziju" - Zbog OVOGA je Aca Lukas napustio TAKMIČENJE!

Podeli vest

Pevačica Kija Kockar otkrila je nepoznate detalje o tome šta se događalo iza kulisa takmičenje "Pesme za Evroviziju"!

Kija je odgovorila na pitanje ko joj je pored Ace Lukasa, u čijoj je delegaciji bila, bio favorit na takmičenju:

- Sara Jo - odgovorila je Kija Kockar.

Foto: ATA Images

Sara Jo

Na pitanje da li joj je žao što je pobedila Konstrakta, a ne Sara Jo Kija Kockar dala je zanimljiv odgovor.

- Žao mi je što Aca Lukas nije pobedio. Žao mi je. Konstrakta je pobedila, pa je pobedila. Ali, žao mi je što sada Saru Jo gaze. Vidim na društvenim mrežama da trpi te mimove i neke neslane šale. Bila je baš blizu - rekla je Kija, nakon čega se nadovezala:

Foto: Printscreen You Tube

Aca Lukas

- Dalje neću da komentarišem. Ja sam trebala da budem zadužena za Torino. Bila je vrlo neprijatna situacija prema nama tamo, to sam ja osetila na svojoj koži. Pogotovo na polufinalnoj večer, na finalu se promenila situacija.

Delegacija Ace Lukasa je tokom reklama otišla sa Beovizije. A Kija je sada otkrila i zašto.

- Otišli smo, jer se meni jako piškilo. Zaista je bilo jako neprijatno. Nije mi se dolazilo na finale. I takmičari su bili nekako veseliji. Definitivno, kada su me pitali da li bih se prijavila za Evroviziju, rekla sam "neka, hvala". To sve govori o tome. Bilo je sitnica. Jednog Acu Lukasa, zvezdu, novinari su preskakali za izjavu, kada pitaju sve ostali. Posle se to promenilo u finalu. Meni to nije fer plej. I zaista je bilo neprijatno - rekla je Kija.

Foto: Foto: Informer.rs/T. Matić

Kija, Saša i Aca

A Kija je prokomentarisala na kratko i Konstraktinu pobedu.

- Što se tiče pobednice, ja sam građanin Srbije i želim da moja zemlja osvoji što više bodova - prokomentarisala je Kija Konstraktu.

Foto: Printscreen You Tube

Konstrakta

POGLEDAJTE EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17