• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N. K. - A. M.

13.04.2022

12:47

MARIJA PROMENILA ŽIVOT ZA PET DANA! Šerifovićka drastično smršala, sada je neprepoznatljiva!

Informer/Instagram

Estrada

MARIJA PROMENILA ŽIVOT ZA PET DANA! Šerifovićka drastično smršala, sada je neprepoznatljiva!

Podeli vest

Bila sam pod neviđenim stresom, pa sam preskakala obroke. Jela sam samo jaja, meso i ribu, priča Marija Šerifović koja je za pet dana smršala tri kilograma

Marija Šerifović smršala je tri kilograma za samo pet dana! Pevačica je u martu imala četiri koncerta u Beogradu, pa je bila pod velikim stresom i tako je uspela da se steše.
- Stala sam na vagu pred prvi koncert, a zatim sam se opet merila posle pet dana. Videla sam da imam tri kilograma manje. Bila sam u šoku, nikad ranije nisam tako brzo smršala - kaže Marija za Hit i dodaje da je stres bio presudan faktor za gubitak kilograma:

- Bila sam izložena neviđenom stresu! Ništa nisam mogla da jedem, preskakala sam većinu obroka. Za doručak sam jela samo jaja ili jogurt sa tostom. Preko dana sam bila na probama, pa nisam ni stizala da ručam. Tek uveče bih pojela losos, brancin ili biftek... I tako pet dana.

Foto: Informer/Instagram

Marija Šerifović nekada

ŠTA JEDE MARIJA ŠERIFOVIĆ

TRIK SAVET:
Budite dosledni i disciplinovani i rezultati neće izostati

DORUČAK:
Palenta ili ovsena kaša sa voćem

RUČAK:
Losos ili pljeskavica od junećeg mesa

VEČERA:
Cezar salata ili jogurt sa čija semenom


Marija se zbog nove figure našla u novom problemu - sva garderoba joj je preko noći postala velika!
- Kada sam otišla da probam odelo za poslednji koncert u Beogradu, bilo mi je ogromno! Šnajderka je ponovo izmerila sve moje obline i ispostavilo se da su mi obim stomaka, struka i nogu manji za četiri i pet centimetara, što je fantastično. Uvek sam srećna kada smršam - priča pop zvezda, koja je već dve godine na posebnom režimu ishrane pomoću kog održava liniju.

Iz ishrane je morala da izbaci slatkiše i testeninu, ali ponekad ne može da izdrži bez grickalica.
- Stalno sam gladna! Ma, gladne su mi i duša i oči! Dešava mi se da usred noći ogladnim, pa otvaram frižider samo da nađem nešto interesantno, šta god da ima... Nekad se i uzdržim, ali ne uvek - iskrena je jedina naša evrovizijska pobednica.

Foto: Informer/Instagram

Marija Šerifović sada

Iako je veliki gurman, Marija ne voli da priprema hranu, već je za to zadužena njena majka:
- Verica kuva, ja ne! Zabranila sam joj da sprema hranu kod mene, jer mi onda cela kuća smrdi na luk. Rekla sam joj: "Ědi u drugi stan, skuvaj, pa se vrati". Volim da jedem sarmu, prebranac, čorbu, musaku... Ali kad majka krene da dinsta luk, doživim nervni slom! Zato, nema više kuvanja u mojoj kući - izričita je Šerifovićeva.
 

POGLEDAJTE EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17