• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/informer.rs

09.03.2019

14:46

(VIDEO) NEMA KONTROLE! Suzana ljubila Mikija, PA GA UGRIZLA ZA OBRAZ!

Rijaliti

(VIDEO) NEMA KONTROLE! Suzana ljubila Mikija, PA GA UGRIZLA ZA OBRAZ!

Podeli vest

Suzana Perović je od ranog jutra imala potrebu da se prepire sa svojim prisnim prijateljem Mikijem Đuričićem, a odmah mu je naglasila da joj smeta to što svoje slobodno vreme provodi sa Draganom Mitar

Međutim, ona je na kratko izašla iz rehaba, ali se ubrzo i vratila. Iako su vešto prikrivali poljupce i razmenjivanje nežnosti, ovoga puta Suzana je kroz razgovor pokušala da mu se približi kako niko ne bi primetio da ima strasnu želju da ga poljubi, ali nije uspela da se sakrije od kamera.

 - Nemoj da me ljubiš - rekao je Miki.

 - Imam nagon da te ujedem za obraz, pa se nameštam. Ja ne šapućem, nego pričam. Ja ću tebe takvog degenerika prihvatiti, tako ćeš i ti mene - odgovorila mu je Suzana.

 - Suzana, preteruješ - rekao je Miki.

- A, ne, ja samo više nisam ona ista - rekla mu je Suzana.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Kaya

pre 5 godina

Ova zena,Suzana, prsla je skroz!!! Na jedvite jade je uspela da se izbori za svoje mesto u nekom smislu,pa je vrtoglavo spala u redove neprosvecenosti... Praziluk iz guzi*e viri.. A Miki,bravo! Jos jednom si dokazao svetu da samo da uporan "završava faks"(znamo sta pesnik hoce da kaze).. "Otresi bukvu",ako ima sta da se trese vise...

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija