• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

03.11.2023

11:10

Napadi, vređanje i laži! "Dokumentarac" o predsedniku Vučiću ima nekoliko nastavaka! (VIDEO)

Masha Bandjur

Vesti

Napadi, vređanje i laži! "Dokumentarac" o predsedniku Vučiću ima nekoliko nastavaka! (VIDEO)

Podeli vest

O izborima i njihovim učesnicima, ali i o "dokumentarnom filmu" o predsedniku Aleksandru Vučiću, prikazanom na N1 razgovarali smo u "Info jutru" sa analitičarem Dejanom Miletićem, narodnim poslanikom SPS-a Radovanom Arežinom i glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević.

Nastavljamo da komentarišemo"dokumentarni film" koji je besramno vređao predsednika Vučića, ali i njegovu porodicu. Ova kampanja besramnih laži nastaviće se i dalje, jer ovaj film nije jedini. Postoji čak deset sati snimljenog materijala koji će se prikazivati i dalje svakoga četvrtka na Šolakovoj televiziji. Poslednje emitovanje planirano je u vreme izborne tišine.

Narodni poslanik Radovan Arežina smatra da je ovo pitanje države.

Foto: Masha Bandjur

Radovan Arežina

-Kada napadate predsednika republike, vi napadate državu. Zašto postoje izbori? Jedino je predsednik države izabran imenom i prezimenom. Njihov program je personalizovan. Socijalistička partija skupila je 12.000 potpisa. Želim da kažem da je ovo afirmacija lojalnosti Socijalističkoj partiji Srbiji- naveo je Arežina.

Analitičar Dejan Miletić  smatra da će ova kampanja će biti prljava i da će dati ružnu sliku naše unutrašnje realnosti.

Foto: Masha Bandjur

Dejan Miletić

-Pokušao sam da gledam taj film, ali sam se malo uspavao. Video sam koncepti i nešto što je ružna slika naših medija. Ide se ka blaćenju ljudi i urušavanju institucija. Želja je da, kada i nemate argumente, želite da blatite nekoga i uništite nekoga. Vučić bi mogao da bude dežurni krivac za sve kada bi se stvari predstavljale na ovakav način. Ne znam šta je to dobro za Srbiju što se time postiže. Ne volim personalizovane kampanje. Kada ovako brutalnim lažima vređate predsednika države, to je sramotno. Ovakvim filmom vi otvarate prostor za prljavu kampanju koja bi trebala da bude primerena, pogotovo u ovako teškim vremenima kada bi hteli da vode ratove preko naših leđa- istakao je Dejan Miletić.

Glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević istakao je da smo juče videli najskandalozniju prljavu kampanju koja je ikada viđena bilo gde u svetu.

Foto: Zoran Sinko

Dragan J. Vučićević

-Prvog dana kampanje daje se dva sata specijalnog programa protiv predsednika države. Reciklirate stare laži koje su već dokazane kao laži. Vučića optužuju za tlačenje Albanaca u Kraljevini Jugoslaviji. Lažu o snajperu iz Sarajeva, a tvrde i da se predsednik radovao ubistvu Đinđića. To juče nije bila emisija, već preki ratni sud gori od Haškog suda. Cilj im jeste da ubiju predsednika Vučića. Udaraju ga tamo gde je najtanji, a to je porodica. Predsednik Vučić ima porodicu kao i svi mi. Kako bismo se svi mi osećali kada bi nam neko vređao porodicu? Napali su njegovu majku koja ima skoro osamdeset godina. Napadaju mu i brata deset godina, obojicu sinova i ćerku. Ko je juče "sudio" Vučiću? Senad Pećanin koji je najgori mrzitelj Srba i svega srpskog. On se radovao ubijanju srpske dece. Drugi je advokat Božidar Prelević. Profesorka Pravnog fakulteta koja je predsedniku Vučiću dala desetku takođe je učestvovala. Kao vrhunac ludila doveli su Željka Ivanovića. On je suvlasnik firme sa Draganom Šolakom. U ta dva sata nisu doveli nikoga ko sumnja. Prvo pravilo novinarstva je druga strana. Nikada ne biste smeli da iznesete optužbe protiv nekoga, a da drugoj strani ne date da odgovori. Predsednika Vučića niko nije zvao da učestvuje u ovom filmu- naveo je glavni urednik Informera.

Celu emisiju pogledajte u videu ispod:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija