• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

08.11.2023

11:23

Šamar realnosti! Hejterski prljavi trik: Opozicija sprema alibi za poraz na izborima!

Informer

Vesti

Šamar realnosti! Hejterski prljavi trik: Opozicija sprema alibi za poraz na izborima!

Podeli vest

Hejterska opozicija, koja očigledno iz dana u dan ima potpuno nerealna očekivanja, kao da je dobila nokaut ili šamar realnosti preko noći, pa se jutros probudila sa rečenicom: Šta ako izgubimo na izborima?! Spremaj plan B!!!!

I evo prljavo trika, njihovog plana B, a tajkunska glasila, poput Nove S, oglasiše se ranom zorom sa naslovom "Ovo su tri načina kako vlast može da pokrade izbore". 

Jer davljenik se za slamku hvata. 

Nakon što se sakupilo kuso i repato i krenulo, najpre u demonstracije kako bi srušilo državni vrh, ali nasilnim putem na ulicama, shvatili su da su jedini legitimni način da dođu na vlast IZBORI. 

Foto: printscreen

 

Izbori su raspisani i biće održani 17. decembra, u jeku je predizborna kampanja, a hejterska opozicija bez plana i programa ne zna ni šta će sama sa sobom, pa se dosetila da traži alibi za svoj mogući poraz na izborima, jer narodu je odavno sve jasno! 

Pa po receptu "ko o čemu, ku*va o poštenju", hejterima je palo na pamet da razglabaju o načinima na koji se kradu izbori. 

Krađa im nije strana reč, a izgleda ni način delovanja, pa kroz tekst smo mogli videti detaljna objašnjenja kako je sve moguće pokrasti izbore. 

Naravno, uvereni su da će deo opozicije koji insistira na vanrednim izborima izgubiti na biralištima i da će vladajuća stranka još jednom ubedljivo pobediti, pa bi da im ruše rejting i da tvrde kako ih je neko pokrao. 

Naš savet za njih je: Izađite iz "majbaha" i "Hugo Bosa", ostavite se svojih "smatranja" i promatranja i krenite u narod. 

Kampanja je u toku, narod čeka vaš plan i program. Ako ga uopšte imate. 

Ups, da, zaboravili smo! Niste znali razliku ni između raspisivanja i održavanja izbora. Verovatno ćete kampanju voditi nakon održanih izbora. 

Pametnom dosta! 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

Sve stoji! Na granicama puno kao u košnici, kolone kilometarske
Društvo

Sve stoji! Na granicama puno kao u košnici, kolone kilometarske

Saobraćaj je jutros bio umerenog intenziteta, ali u toku dana se očekuje pojačan saobraćaj, pre svega na auto-putevima, a zatim ka graničnim prelazima i na izlazima iz većih gradskih sredina, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS). Trenutno su najveće gužve na graničnim prelazima Batrovci i Preševo.

27.04.2024

16:25

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija