• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

15.11.2023

15:55

Vidović: Đilas poručuje da će Beograd stati ako dođe na vlast!

Informer

Vesti

Vidović: Đilas poručuje da će Beograd stati ako dođe na vlast!

Podeli vest

Dragan Đilas nam još jednom preko svojih glasnogovornika poručuje da će Beograd ponovo stati ukoliko on dođe na vlast, ne krije da će stopirati dalji razvoj grada i sve velike projekte što i nije začuđujuće jer za vreme njegove vlasti u Beogradu ni jedan projekat nije realizovan jedino što je uspešno realizovano je povećanje zarada na njegovom računu.

Ovo u svom saopštenju ističe Vesna Vidović, funkcionerka SNS.

''Beograd na vodi u potpunosti je promenio izgled našeg grada na bolje što govori i činjenica da 80% Beograđana podržava ovaj projekat. Završetak železničke stanice na Prokopu, uređenje Savskog trga, izgradnja Metroa, dobijanje svetske izložbe EКSPO27 samo su neki od projekta u Beogradu koje je sprovela Srpska napredna stranka i Aleksandar Vučić a o kojima mašinski mozak Dragana Đilasa nije mogao ni da mašta.

Gledajući Beograd danas u odnosu na pre deset godina kada su ga vodili tajkuni građanima je jasno ko radi u interesu Beograda i zbog toga Beograd ne sme da stane'', piše u saopštenju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija