• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

27.11.2023

14:59

Saša Radulović optužuje! Đilas i njegovi sateliti učinili su sve da nas spreče da predamo listu za izbore

printscreen

Vesti

Saša Radulović optužuje! Đilas i njegovi sateliti učinili su sve da nas spreče da predamo listu za izbore

Podeli vest

Saša Radulović predsednik Stranke „Dosta je bilo“ koja se nalazi na listi „Dobor jutro Srbijo“ optužio je tajkuna Dragan Đilasa da je on sa svojim „satelitima“ učinio sve kako bi sprečili da predaju listu za izbore.

Radulović je sve objasnio na mreži Iks (bivši Tviter), rekavši da je on uvek bio i pomagao opoziciji za razliku od sadašnjeg stanja kada je njemu i njegovoj listi „podmetana noga“:

– Na prethodnim izborima smo bili dežurni u RIК-u prilikom predaje Đilasove liste u kojoj su bili i DS i NS. Pomogli smo im da isprave tehničke greške zbog koje bi lista pala bez mogućnosti ispravke. Na izborima 2016. smo vodili podršku Dverima i DSS-u da ne ostanu ispod cenzusa. DJB je uvek i na svim izborima podržavao opoziciju u izbornim komisijama i to će nastaviti da čini – naveo je Radulović, a potom objasnio da je njemu podrška izostala i da to neće zaboraviti:

Foto: printscreen

 

– Ali nećemo zaboraviti da su juče, nakon neviđene kampanje od Sremske Mitrovice do podmetnutog potpisa, svi zajedno, cela opozicija, glasali protiv proglašenja naše liste za Beograd. Doduše Narodna stranka je bila uzdržana. A svi zajedno su bili uzdržani, baš kao i kod referenduma za promenu ustava, kod pokušaja proglašenja Bastine manjinske liste sa par hiljada lažnih potpisa, ali sa interesantnim imenom „Dosta! Evropski put“. Da bi Srbiji svanulo, potrebni su iskustvo, znanje, odgovornost, odmerenost, pristojnost, ali pre svega poštenje. To donosi i najavljuje Dobro jutro Srbijo. Hinje podmeću baš kao što miševi hojnjaju. Ne može hinjski do svitanja. Sarajlije će razumeti – napisao je Radulović.

Foto: printscreen

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Bitka za Srbiju se nastavlja! Predsednik Vučić danas u Briselu sa zvaničnicima EU i na novoj rundi dijaloga
Politika

Bitka za Srbiju se nastavlja! Predsednik Vučić danas u Briselu sa zvaničnicima EU i na novoj rundi dijaloga

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić boravi u jednodnevnoj radnoj poseti Briselu, tokom koje će se odvojeno sastati sa predsednikom Evropskog saveta Šarlom Mišelom, evropskim komesarom za susedsku politiku i proširenje Oliverom Varhejijem i generalnim direktorom Direktorijata Evropske komisije za susedstvo i pregovore o proširenju Gertom Janom Kopmanom.

26.06.2024

06:59

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija