• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.12.2023

17:28

Vučević u Areni: Nećemo se vratiti u godine žute elite, kada su pljačkali Srbiju! Samo jedan izbor, jedna opcija, jedna lista

Informer

Vesti

Vučević u Areni: Nećemo se vratiti u godine žute elite, kada su pljačkali Srbiju! Samo jedan izbor, jedna opcija, jedna lista

Podeli vest

Miloš Vučević kaže da su u nedelju 17. decembra pred građanima važni i sudbonosni, ali laki i jednostavni izbori.

- Pred građanima će biti oni koji su opljačkali našu privredu, koji su poništili sve što smo stvarali decenijama. Oni koji su nas osramotili, obezvredili naše vrednosi, i ukrali budućnost naše dece - kazao je on.

Vučević dodaje da sa druge strane stoji samo lista Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane.

- Motor razvoja, koji ovu zemlju vodi napred. Nećemo se vratiti u godine žute elite, kada su pljačkali Srbiju. Tada je svima bilo loše, samo njima, maloj grupi koju i danas vodi Dragan Đilas, je bilo bolje. Jedini odgovor je pobednička lista Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane - kaže on.

Ističe da bi posle vlade koju bi formirala opozicija ne bi ostao kamen na kamenu.

- To bi bio nokaut za srpsku državu i poraz naših nacionalnih interesa. To bi bio poraz za sve nas. Zato razumem predsednika Vučića kada kaže da ne vidi kako bi racionalno moglo da se sarađuje sa tom vladom nacionalne propasti - dodaje on.

Vučević kaže da Srbija ne sme da stane zato što naš narod ima pravo na državu, mir, stabilnost, bolji život i budućnost.

Ističe da se nikada nećemo odreći našeg naroda na KiM, i da za te vrednosti vredi živeti i boriti se.

- Mi vam garantujemo, da ćemo dati i poslednji atom naše snage da zajednički ostvarimo tu viziju. Zato narode, 17. decembra olovke u ruke, idemo da glasamo i da pobedimo. Samo jedan izbor, jedna opcija, jedna lista. Broj 1, Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane. Do konačne pobede, živeli - kazao je Vučević.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

Milinković: Puna podrška predsednicima Vučiću i Dodiku u borbi proriv sramne rezolucije o Srebrenici!
Politika

Milinković: Puna podrška predsednicima Vučiću i Dodiku u borbi proriv sramne rezolucije o Srebrenici!

Ovih dana smo svedoci žestokih pritisaka na Srbiju, Republiku Srpsku i srpski narod. Ipak, ovaj put su ti pritisci mnogo perfidniji, a samim tim i opasniji. Pod maskom kulture sećanja, pokušava nam se udariti žig genocidnog naroda. Zato smatram da mi Srbi nemamo pravo na ćutanje. Podrška predsednicima Vučiću i Dodiku, u borbi za nacionalno dostojanstvo i nacionalni opstanak, potrebnija je nego ikada, saopštio je načelnik opštine Gacko dr Ognjen Milinković.

21.05.2024

13:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija