• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.12.2023

22:35

Vesić oduvao Šolaka i njegove medije: Moraću da ga razočaram - nemamo nameru da stanemo!

Privatna arhiva

Vesti

Vesić oduvao Šolaka i njegove medije: Moraću da ga razočaram - nemamo nameru da stanemo!

Podeli vest

Funkcioner Srpske napredne stranke Goran Vesić oglasio se na društvenim mrežama povodom hajke koja se protiv njega vodi u medijima pod kontrolom tajkuna Dragana Đilasa.

Portal Nova, naime, objavio je članak pod naslovom Vesić nastavlja da zloupotrebljava funkciju i namešta na penal Vučiću otvaranje puteva, a Vesić je na Fejsbuku dao komentar tog teksta.

- Kako bi Šolak iz Londona da zabrani da se otvori Moravski koridor - stoji u naslovu Vesićeve objave dok se u odgovoru kaže:

- Draganu Šolaku posebno smeta činjenica da se Srbija gradi što se vidi po histeriji u njegovim medijima kada god predsednik Vučić otvori neki auto-put, bolnicu ili školu.  Šolak bi da predsedniku Aleksandar Vučić zabrani da se pohvali onim što su on i naša Vlada uradili i izgradili. U svakoj demokratskoj zemlji sveta vladajuća stranka pred birače izlazi sa rezultatima svog rada i na osnovu toga traži novi mandat. Ali Šolak i njegovi političari bi da zabrane Vučiću da se provoza deonicom auto-puta koju je on izgradio!? Žao mi je što ću morati da razočaram Šolaka. Nemamo nameru da stanemo, već planiramo da radimo još više jer samo izgradnjom novih puteva, mostova i pruga možemo da obezbedimo da se Srbija ravnomerno razvija i da naši građani imaju veće plate i viši životni standard. To Šolaka ne interesuje jer on ne živi u Srbiji, a svoj standard je odavno obezbedio pljačkanjem državnih resursa od Telekoma do Beogradskih elektrana. Zato nema stajanja! Srbija ide napred! Srbija ne sme da stane! - naveo je Vesić.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Kakva uvertira za PSŽ: Lajpcig demolirao Borusiju, Bajern preživeo!
Fudbal

Kakva uvertira za PSŽ: Lajpcig demolirao Borusiju, Bajern preživeo!

Ekipa Borusije iz Dortmunda ubedljivo je savladana na gostovanju Lajpcigu sa 4:1 u 31. kolu Bundeslige, pa je pitanje kako će ovaj poraz uticati na "milionere" pred njihov okršaj sa Pariz Sen Žermenom u polufinalu Lige šampiona 01. maja. Bajern je ostvario tešku pobedu nad Ajntrahtom od 2:1, a sa tri boda izvukli su se Volfsburg i Verder Bremen.

27.04.2024

18:55

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija