• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.12.2023

08:30

Opozicija brani Miketićeve skandale! Posebna emisija o izborima u Srbiji 2023 na Informer TV! (VIDEO)

Informer

Vesti

Opozicija brani Miketićeve skandale! Posebna emisija o izborima u Srbiji 2023 na Informer TV! (VIDEO)

Podeli vest

O aktuelnim predstojećim parlamentarnim, lokalnim i pokrajinskim izborima 17.decembra na kojima će građani na svojim biralištima odlučivati kome će dati poverenje, govorili su gosti specijalne emisije televizije Informer.

Specijalni program za predstojeće Izbore 17. decembra možete pratiti na Tv Informer.

Opozicija traži da dođe na vlast u stranim ambasadama

Srđan Barac iz Centra za društvenu stabilnost objasnio je kako opozicija stoji iza stava da su Kosovo i Metohija osvojene u ratu, a ne sastavni deo Srbije i da je njihova prljava kampanaj počela propagandnim spotom na tajkunskoj televiziji N1.

 

Foto: Informer

 

Andrijana Arnautović iz SRS podržala je politiku predsednika koja se tiče čuvanja srpskog naroda.

- Ova prozapadna opozicija vlast sada traži po stranim ambasadama protivno interesu naroda. Kao stranka smo podržali Aleksandra Vučića, jer čuva srpski narod na KiM i očuvanje Republike Srpske da se ne utopi u unitarnu BiH. Članstvo Srbije u EU je uslovljeno da se odreknemo dela svoje teritorije, dok Zapad štiti šiptarske separatiste - rekla je Arnautovićeva.

Više o ovome možete pogledati u videu:

Đilasovci planiraju nasilje na ulicama nakon 17. decembra

Saša Milovanović, direktor Srpskog telegrafa naveo je kako opoziciji nije problem da preko leševa i nasilja dođu na vlast i da neće nastojati da uvaže predizbornu tišinu bombardujući narod na društvenim mrežama.

Foto: informer

 

Novinar Bojan Bilbija istakao je duple standarde opzicije po pitanju ilegalne gradnje.

- Njihovi pokušaji revolucija ostali su samo to, jer nisu imali kritičnu masu ljudi na ulicama. Obradović je pričao o zaplenjivanju stanova u Beogradu na vodi, ali čisto sumnjam da bi se odrekao one svoje ilegalne zgrade u korist naroda - rekao je Bilbija.

Radoslav Milojičić Kena iz Srpske levice govorio je o tome da po povratku Dragan Đilasa u politiku, počele su uvrede upućene ženama i maloj deci u nedostatku plana i programa. Kao i da je sigurno da planiraju nasilje na ulicama nakon 17. decembra.

Više o ovome pogledajte u videu:

Opozicija želi da Aleksandar Vučić deli sudbinu sa Miloševićem

Gosti bivši premijer Nikola Šainović i direktor CK Vlada Divljan zajedno su osudili rušilačku politiku opozicije sa dominantnom temom rušenja predsednika u zajedničkoj koaliciji onih koji bi priznali Kosovo i onih koji to ne žele.

Foto: informer/printscreen

 

Bivši premijer Nikola Šainović uporedio je obećanja današnje opozicije i one iz 2000. godine.

- Opoziciona kampanja počela je koršćenjem tragedije koja se desila u maju. Glavna tema opozicije 2000. godine bila je smena Miloševića uz obećanje da će tada sve cvetati, to isto slušamo i danas - rekao je Šainović.

Više o ovome pogledajte u videu:

Opoziciona koalicija brani Miketićeve skandale

Sociolog profesor Vladimir Vuletić rekao je kako satanizacijom Aleksandra Vučića opozicija nastoji da uzurpira aktuelnu vlast i na tvrdnjama bez dokaza okrene narod prema sebi kroz svoje medije.

Foto: informer/printscreen

 

Analitičar Branko Radun naveo je da su koalicioni partneri Đorđa Miketića branili njegov skandalozni snimak.

- Koalicioni partneri Đorđa Miketića su branili onaj njegov devijantni snimak umesto da se samo povukao iz političkog života, niti su na adekvatan način uopšte pokušali da racionalno prišli Miketićevoj odbrani - rekao je Radun.

Više o ovome pogledajte u videu:

Opozicionari bi poklonili Kosovo da bi došli na vlast

Veljko Jovanović iz SNS-a obratio se opoziciji direktno, govoreći ako su zaista sigurni u svoj rezultat ne treba da prete nasiljem, u nadi da će omladina Srbije prolivati krv zbog njihovih interesa. Dodao je da je SNS poboljšao domaću spoljnu i monetarnu politiku.

Foto: informer/printscreen

 

Novinar Dejan Anđus rekao je kako Aljbin Kurti nije premijer već okupator, jer upravlja otetim područjem i da u opoziciji postoji struja koja bi poklonila Kosovo i potpisala bilo šta samo da bude na vlasti. Govorio je i kako bi lažni desničari ratovali fiktivno i zavaravali narod da se brinu o njegovom interesu.

Više o ovome pogledajte u videu:

Vulgarni spotovi i uvrede su jedini program opozicije

Analitičar Miljan Jovićević rekao je kako opozicija ulazi iz afere u aferu govoreći kako vlast za razliku od njih gradnjom puteva, Expo centra i drugih olakšica, nastoji da zadrži mlade u Srbiji.

Foto: informer/printscreen

 

Predsednik Srpske lige Aleksandar Đurđev naglasio je ključna dostignuća vladajuće stranke.

- Iza Vučića stoje decenijska dostignuća u vidu novih pruga i puteva, a opozicija svojim vulgarnim spotovima nastoji da blati lik predsednika u nadi da SNS postigne slabije rezultate i jedina ruka pomirenja dolazi od vladajuće stranke - rekao je Đurđev.

Glumica Iva Štrljić osvrnula se na diskriminaciju koju je iskusila zato što je otvoreno podržala predsednika Vučića, misleći na uvrede i ružne komentare na društvenim mrežama. Navela je kako uvrede koje su je najviše povredile došle su od njenih kolega.

Više o ovome pogledajte u videu:

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

Edukacija o bezbednom plivanju i veslanju za najmlađe na tihoj Tisi! Dečija SUP avantura za Međunarodni dan dece
Društvo

Edukacija o bezbednom plivanju i veslanju za najmlađe na tihoj Tisi! Dečija SUP avantura za Međunarodni dan dece

Povodom Međunarodnog dana dece, u nedelju, 2. juna u 10 časova, tiha Tisa u Čurugu, postaće epicentar edukacije i zabave za najmlađe kroz uzbudljivu SUP avanturu. Ovaj jedinstveni događaj ima za cilj edukaciju najmlađih o pravilima ponašanja u i oko vode, kao vid prevencije od neželjenih povreda na otvorenim vodama, uz stručne savete o bezbednom plivanju i pravilnom veslanju na SUP dasci.

01.06.2024

16:59

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

PSŽ našao zamenu za Mbapea! Moraće da plati čak 100.000.000 evra!
Fudbal

PSŽ našao zamenu za Mbapea! Moraće da plati čak 100.000.000 evra!

Fudbalski klub Pariz Sen Žermen užurbano traži zamenu za Kilijana Mbapea, koji je napustio ekipu i uskoro će postati novi član madridskog Reala. Kako navode specijalizovani fudbalski sajtovi, umesto reprezentativca Francuske na "Park Prinčeva" stiže gruzijski napadač iz redova Napolija, Kviča Kvarackelija.

01.06.2024

16:38

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Susret "jegulje" i "meduze"! Ovako je izgledala poseta našeg državnog vrha Hitlerovoj Nemačkoj! (VIDEO)
Srbija

Susret "jegulje" i "meduze"! Ovako je izgledala poseta našeg državnog vrha Hitlerovoj Nemačkoj! (VIDEO)

Poseta kneza Pavla Karađorđevića Berlinu 1. juna 1939. godine nekome sa strane mogla je izgledati kao potpuni diplomatski uspeh Hitlerove Nemačke. Nacisti su priredili veliku vojnu paradu, kancelar i jugoslovenski namesnik smeškali su se jedno drugom, a razmenjene su i uljudne reči hvala za oba naroda. Ipak, “iza kulisa” stvari su izgledale mnogo drugačije…

01.06.2024

09:00