• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

01.06.2024

16:59

Edukacija o bezbednom plivanju i veslanju za najmlađe na tihoj Tisi! Dečija SUP avantura za Međunarodni dan dece

B. N.

Društvo

Edukacija o bezbednom plivanju i veslanju za najmlađe na tihoj Tisi! Dečija SUP avantura za Međunarodni dan dece

Podeli vest

Povodom Međunarodnog dana dece, u nedelju, 2. juna u 10 časova, tiha Tisa u Čurugu, postaće epicentar edukacije i zabave za najmlađe kroz uzbudljivu SUP avanturu. Ovaj jedinstveni događaj ima za cilj edukaciju najmlađih o pravilima ponašanja u i oko vode, kao vid prevencije od neželjenih povreda na otvorenim vodama, uz stručne savete o bezbednom plivanju i pravilnom veslanju na SUP dasci.

Tokom događaja, deca će imati priliku da se oprobaju u veslanju na SUP dasci, uz obavezno prisustvo roditelja i nošenje sigurnosnih prsluka. Aktivnost je besplatna i otvorena za sve uzraste, bez obzira na prethodno veslačko i plivačko iskustvo. Ponesite svoje daske i opremu ukoliko ih imate!

Bezbedno plivanje na otvorenim vodama

Vladimir Anušić, poznatiji kao Tata za plivanje, pridružiće se manifestaciji kako bi podsetio decu, ali i roditelje na osnovna pravila ponašanja na otvorenim vodama, rekama, jezerima i morima. „Prioritet je da su deca bezbedna i da znaju da plivaju kako bi se mogla igrati na najvećem igralištu na svetu - vodi,“ istakao je Anušić dodajući da kada shvatimo da plivanje nije letnja avantura, već životna veština koju svako dete treba da savlada još u najranijem uzrastu, ali i da se o plivanju i bezbednosti dece u i oko vode glasno priča 365 dana, onda smo tek na početku, ali na veoma dobrom startu.

Kontinuirano, raznoliko obrazovanje o bezbednom igranju u i oko vode, plivanju, veslanju na SUP dasci od najranijeg uzrasta pružiće deci, jaču emocionalnu vezu sa vodom, kao i bezbednije okruženje u i oko vode.

Zajedno veslamo, zajedno rastemo

- Stručni tim SUP NS 1255 teži da okupi ljubitelje SUP veslanja i promoviše ovaj sport kao esencijalan deo aktivnog i zdravog života. Verujemo da SUP veslanje nije samo sport, već način na koji možemo da se povežemo sa prirodom, poboljšamo svoje fizičko i mentalno zdravlje te izgradimo čvrstu i podržavajuću zajednicu - naglašavaju iz sportskog udruženja SUP NS 1255.

Dođite da zajedno uživamo u avanturi na tihoj Tisi i obeležimo Međunarodni dan dece na nezaboravan način u prirodi kraj vode!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija