• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

05.01.2024

08:47

Vrhunac ludila i besramlja Đilasove opozicije: Uzimaju mandate i narodne pare, ali neće da rade! (VIDEO)

Informer/ATA images

Vesti

Vrhunac ludila i besramlja Đilasove opozicije: Uzimaju mandate i narodne pare, ali neće da rade! (VIDEO)

Podeli vest

Propali Đilasov kandidat za gradonačelnika, Vladimir Obradović, smatra da ne treba učestvovati u radu Gradske skupštine, ali naravno, uzeće mandate i plate iz budžeta.

Ni stida ni srama nema opozicija koju predvodi Dragan Đilas. A kada se zna ko im je gazda, i ne treba da čudi što je tako.

Kandidat za gradonačelnika Đilasove liste "Srbija protiv nasilja", Vladimir Obradović, mrtav ladan, na tajkunskoj televiziji Nova S kaže da ne treba učestvovati u radu Gradske skupštine. Naravno, prethodno su iz ove koalicije istakli da će uzeti mandate i narodne pare koje im pripadaju, ali nemaju nameru da na posao i dolaze.

Moj stav je da ne treba učestvovati u radu Gradske skupštine. E sad, ima tu nekih tehničko-pravnih stvari, ako svi damo ostavke mi ćemo naša mesta prepustiti SNS-u, gubimo učešće u GIK-u što bi nas hendikepiralo na narednim izborima... Evo, ja vam kažem - učestvovanje u radu Parlamenta nije opcija ali ne smemo napraviti sebi, odnosno građanima, štetu - rekao je Obradović.

Znači, ne smeju sebi da naprave štetu, odnosno ne smeju da ne uzmu poslaničke plate, ali smeju da ne dolaze na posao. Eto, to je moto đilasovaca - da napunimo džepove, ali nećemo da radimo!

Na stranu to što suludim protestima svako malo maltretiraju stanovnike Beograda blokirajući glavne prestoničke saobraćajnice.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Kakva uvertira za PSŽ: Lajpcig demolirao Borusiju, Bajern preživeo!
Fudbal

Kakva uvertira za PSŽ: Lajpcig demolirao Borusiju, Bajern preživeo!

Ekipa Borusije iz Dortmunda ubedljivo je savladana na gostovanju Lajpcigu sa 4:1 u 31. kolu Bundeslige, pa je pitanje kako će ovaj poraz uticati na "milionere" pred njihov okršaj sa Pariz Sen Žermenom u polufinalu Lige šampiona 01. maja. Bajern je ostvario tešku pobedu nad Ajntrahtom od 2:1, a sa tri boda izvukli su se Volfsburg i Verder Bremen.

27.04.2024

18:55

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija