• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

03.03.2024

17:50

O politici u Srbiji odlučuje narod! Dok je Aleksandra Vučića i SNS to će tako biti!

Miloš Rafailović

Vesti

O politici u Srbiji odlučuje narod! Dok je Aleksandra Vučića i SNS to će tako biti!

Podeli vest

Premijerka Ana Brnabić obratila se prisutnima na skupu Srpske napredne stranke u Šumicama u Beogradu.

Tom prilikom premijerka je istakla da dok je Aleksandra Vučića i Srpske napredne stranke o politici će odlučivati narod.

- To su ljudi koji su hteli hladnim oružjem da upadnu u skupštinu, motkama, e to su takvi ljudi. Mi se protiv toga borimo. Važno je da se setimo da je politika ipak nešto o čemu u ovoj zemlji odlučuje narod, a dok je Aleksandra Vučića i Srpske napredne stranke to će tako biti - rekla je premijerka i dodala:

- To je njihov jedini cilj u ovoj kampanji, a to je da izbace Aleksandra Vučića, da nema njegovog lika ili imena u kampanji. To je ono što su oni tražili, da dođu stranci i isključe Aleksandra Vučića iz ove izborne trke. E pa to neće moći! Zbog toga će i ova lista nositi ime Aleksandra Vučića, a njihova lista neka nosi ime kakvo treba: Nasiljem protiv Srbije - Šider, Šenah i Mihael Rot! Kod nas Vučić, a kod njih uvek stranci! 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija