• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: B. Paunović

29.05.2024

09:02

Tomić "odjavio" tajkuna Đilasa: Kukavica sa 619 miliona evra ima samo jedan cilj - da se kandžama dokopa budžeta!

Tanja Andric

Vesti

Tomić "odjavio" tajkuna Đilasa: Kukavica sa 619 miliona evra ima samo jedan cilj - da se kandžama dokopa budžeta!

Podeli vest

Član Predsedništva SNS, Zoran Tomić rekao je, povodom saznanja da Dragan Đilas ipak izlazi i na beogradske i na novosadske izbore, da to nije ništa neočekivano i da će zbog svojih "dela" Đilas dobiti posebnu "nagradu" od birača na izborima.

- Ništa što nismo već očekivali. Takvu priču Đilas radi i u Bujanovcu, ali tamo želi Albancima da pomogne da se dokopaju vlasti. Zato ne čudi da ta kukavica od 619 miliona evra krije sebe iza drugih, a želja mu je samo jedna - da se kandžama dokopa budžeta i da po istima rovari. Sve te mahinacije su vec viđene, tako je radio i 2020. godine sa istom organizacijom. Stari je to lisac koji ne fantazira, već ono što radi to i priča ali prišiva protivnicima. Zato što je neviđena kukavica dobiće posebnu "nagradu" od birača na izborima. Važno je da narod vidi da jedina lista na političkoj sceni Srbije koja je od reči i dela jeste "Aleksandar Vučić - Srbija sutra", zato ćemo i ubedljivo pobediti - rekao je Tomić.

Detaljnije pročitajte u posebnoj vesti

Foto: Tanja Andric

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Samo danas besplatan ulaz na bazene!
Kuća časti

Samo danas besplatan ulaz na bazene!

Kupališna sezona na bazenima kragujevačkog Sportsko-privrednog društva Radnički d.o.o. zvanično će biti otvorena u četvrtak 20. juna, a svi posetioci bazena prvog dana imaće besplatan ulaz i mogućnost besplatnog korišćenja suncobrana i ležaljki.

20.06.2024

07:50