• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/M.D./Z.A.

02.06.2024

20:07

Jovana Jeremić o ishodu izbora: "Vučić se borio kao lav, zaslužio je pobedu!"

Tanja Andric

Vesti

Jovana Jeremić o ishodu izbora: "Vučić se borio kao lav, zaslužio je pobedu!"

Podeli vest

Voditeljka je u ranim popodnevnim časovima ispunila svoju građansku dužnost, a zatim odgovorila na brojna pitanja novinara.

Najpopularnija srpska voditeljka, Jovana Jermić, ispunila je danas svoju građansku dužnost i u popodnevnim časovima glasala na svom biračkom mestu, na Dorćolu.

Jovana se pojavila u elegantnoj, svedenoj crnoj haljini i crnim cipelama, a stajling je upotpunila crnom klasičnom "šanel" tašnom i ogrlicom sa zlatnim detajima.

Jeremićeva je, kao i uvek,  nakon glasanja izašla pred okupljene novinare i pričala na aktuele teme.

Foto: Tanja Andric

 

Na pitanje novinara Informera kakav ishod glasanja očekuje večeras, Jovana je rekla:

- Očekujem apsolutnu pobedu Aleksandra Vučića, on je to zaslužio jer se kao lav borio u Generalnoj skupštini Ujedinjenih nacija, kada su nam sramno stavili žig da smo genocidan narod, a u tome su svim tim licemerima vrlo pomogle mnoge naše komšije, što je za svaku vrstu osude - rekla je ona i ispričala ko ju je najviše razočarao.

Foto: Tanja Andric

 

- Najviše su me razočarali Crnogorci, odnosno Crna Gora, jer to nije narod, već Milojko Spajić i to treba naglasiti, jer narod nikada ne bi tako glasao i treba da ga bude sramota Milojka Spajića. Sad mu ne pomaže ni ovaj predlog Rezolucije o Jasenovcu, jer ne možemo da izjednačavamo na lokalnom nivou predlog Crne Gore za Rezoluciju o genocidu u Jasenovcu sa međunarodnim dokumentom kakav je Rezolucija o Srebrenici.

Foto: Tanja Andric

 

I, na kraju, Jeremićeva je imala važnu poruku za sve i to u vidu novog "jovanizma":

- Vrlo je važno da ljudi shvate da treba da izađu na izbore, zato što treba da se bave politikom. Još su stari Grci rekli da se samo idioti ne bave politikom, a ja imam svoj Jovanizam: Ukoliko se vi ne budete bavili politikom doživećete da se politika bavi vama, a onda ste u haosu, rasulu i beznađu svog života. Ne dozvolite da se politika bavi vama, već vi politikom - zaključila je Jovana.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Na čelu države imamo čoveka koji se domaćinski ophodi prema svemu! Postajemo jedan razvojni i društveni epicentar ovog dela sveta! (VIDEO)
Live TV

Na čelu države imamo čoveka koji se domaćinski ophodi prema svemu! Postajemo jedan razvojni i društveni epicentar ovog dela sveta! (VIDEO)

Slobodan Dimitrijević iz Srpsko-ruskog pokreta, Boško Vasiljević, analitičar i Andrijana Arnautović iz Srpske radikalne stranke gostovali su u specijalnom programu Informer TV. Govorili su o današnjem obraćanju predsednika Srbije Aleksandra Vučića tokom kog je, između ostalog, pričao o eksploataciji litijuma u našoj zemlji.

24.06.2024

21:08

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Sve je stalo u 90 minuta! Može li Srbija da pobedi Dansku? (ANKETA)
EURO 2024

Sve je stalo u 90 minuta! Može li Srbija da pobedi Dansku? (ANKETA)

Fudbalska reprezentacija Srbije sutra veče od 21.00 čas (Arena 1 premijum, RTS 1) odmeriće snage sa Danskom u meču 3. kola grupe C na Evropskom prvenstvu. Računica je prilično jasna - izabranici Dragana Stojkovića Piksija moraju da pobede da bi se plasirali među 16 najboljih na kontinentu. Verujete li im da mogu?

24.06.2024

16:05

Jeziva ispovest Francuza: Ja sam mrtav!
Fudbal

Jeziva ispovest Francuza: Ja sam mrtav!

Nekadašnji reprezentativac Francuske Pol Pogba (31) dao je šokantnu izjavu u jednom intervjuu. On je tom prilikom priznao da je njegova igračka karijera gotova, pošto je suspendovan na četiri godine zbog dopinga.

24.06.2024

23:53

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija