• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.09.2024

18:00

Sa 110 kilograma spala na 57! Nakon neverovatnog mršavljenja, suočila se sa jezivom posledicom!

profimedia

Moda i lepota

Sa 110 kilograma spala na 57! Nakon neverovatnog mršavljenja, suočila se sa jezivom posledicom!

Podeli vest

Šanel Hejt je poznata rijaliti zvezda i mnogi je pamte po tome što je prošla kroz neverovatnu fizičku transformaciju.

Britanska rijaliti zvezda iz šoua Veliki brat, Šanel Hejz (36), poznata je po svojoj otvorenosti prema fanovima, posebno kada je u pitanju njena težina.

Nekada je imala ozbiljne probleme sa gojaznošću, što mnogi danas teško mogu da zamisle.

Hejzova je težila 110 kilograma pre nego što je 2020. godine podvrgnuta operaciji smanjenja želuca, koja joj je pomogla da dostigne težinu od 57 kilograma. Danas na društvenim mrežama često promoviše pozitivnost i ljubav prema sopstvenom telu.

Ipak, nakon operacije ostao joj je višak kože, pa se odlučila za zatezanje stomaka. Takođe, otkrila je da je zahvat doveo do deformacije njenih grudi, zbog čega je, kako je sama opisala, delovalo kao da ima četiri dojke.

Tri godine nakon drastičnog gubitka kilograma, ova rijaliti zvezda je otkrila koliko joj je samopouzdanje poraslo.

- Ja sam mnogo bolja osoba otkako sam smršala. Bila sam tako tužna sve vreme, ili uvek neraspoložena. Došlo je do tačke da više nisam želela da izlazim, pa sam ostala sama. Našla bih izgovor svaki put kada bi me neko pozvao napolje, samo da ne bih morala da odem. Izgubila sam deo života i sebe - objasnila je.

Inače, Šanel se udala za računovođu Dena Bingama u julu ove godine. Prvi put su se sreli 2020. godine, ali su svoju vezu držali privatno jer Den nije želeo pažnju. Pre nego što su se verili u maju 2022., Šanel je skrivala njegov identitet na društvenim mrežama.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Da li će woke kultura uništiti srpsku narodnu tradiciju? Zagovornici ovog modernog pogleda na svet prvi krše pravila za koja se zalažu! (VIDEO)
Live TV

Da li će woke kultura uništiti srpsku narodnu tradiciju? Zagovornici ovog modernog pogleda na svet prvi krše pravila za koja se zalažu! (VIDEO)

Da li woke kultura može da ugrozi srpsku tradiciju? Šta je uopšte woke kultura o kojoj je govorio i predsednik Aleksandar Vučić u Njujorku? Na ovu temu u "Otvorenom studiju" govorili su javni komentator Biljana Šahrimanjan Obradović, urednik "Optimist magazina" Predrag Azdejković i narodni poslanik SNS Nebojša Bakarec.

29.09.2024

19:38

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

(VIDEO) Nova zverka iz Kine! Ovo nemaju ni Rusi!
Planeta

(VIDEO) Nova zverka iz Kine! Ovo nemaju ni Rusi!

Kina je nedavno otkrila najnoviju nadogradnju svog glavnog borbenog tenka Tip-99, poznatog kao ZTZ-99B, koji sadrži napredni GL-XX APS sistem, koji uključuje 2 bacača APS projektila i 4 APS radara za kontrolu vatre.

29.09.2024

18:55

Zabava

Džet set

Srbija