• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

16.03.2022

16:51

ŠTA POKLONITI VOLJENOJ OSOBI ZA GODIŠNJICU VEZE? Evo nekoliko predloga!

Zanimljivosti

ŠTA POKLONITI VOLJENOJ OSOBI ZA GODIŠNJICU VEZE? Evo nekoliko predloga!

Podeli vest

Koliko god dobro poznavali svog partnera ili partnerku, uvek se kad se približi neki jubilej nađemo se pred istim pitanjem – šta pokloniti?

Posebno za godišnjicu, koja je zajednički važan datum i proslava međusobne ljubavi, a ne datum koji je personalno važan dečku ili devojci. Tako poseban i specijalan, u duhu ljubavi, onda treba da bude i poklon za ovu priliku, zar ne?

Evo nekoliko predloga. 

Probudite srećne zajedničke uspomene poklonom

U svakoj vezi najlepše je upravo lepo i srećno provedeno zajedničko vreme, a godišnjica kao da je datum krunisanja najlepših trenutaka iz vaše dosadašnje veze. Pa, ima li onda boljeg poklona od buđenja srećnih zajedničkih uspomena i svih dogodovština i događaja koje ste zajedno doživeli?

Učinite to retro foto albumom, vašom fotografijom u prelepom ramu, ili nekom drugom modernom konstrukcijom za kačenje retro fotografija (kao što je ona sa štipaljkama recimo).

Osim fotografija, ovde možete staviti i karte sa zajedničkih događaja koje ste posetili prethodne godine, karte sa putovanja, pa i sve druge papirne uspomene koje će lepo izgledati i dopunjavati se sa fotografijama.

Foto: Shutterstock

Godišnjica kao da je datum krunisanja najlepših trenutaka iz vaše dosadašnje veze

Rezervišite put iznenađenja

Idealan poklon za godišnjicu može da bude i planiranje vikend putovanja iznenađenja. Organizujte prevoz, rezervišite smeštaj na nekom lepom mestu i nema sumnje da ćete oduševiti drugu polovinu!

Vikend provedite na vaš način –  istraživajući i upoznavajući mesto na koje ste došli, ili jednostavno odmarajući i uživajući u miru i tišini. Nekad je zajednički provedeno kvalitetno vreme najbolji poklon koji možete priuštiti.

Naravno, vodite računa o tome da planirate vikend putovanje u datumima za koje ste sigurni da odgovaraju i vašem partneru ili partnerki, te tako ne poremetite potencijalno napravljene planove.

Razmazite dečka ili devojku zanimljivim vaučerom

Nije retko da u savremenom životnom tempu ljudi često nemaju dovoljno vremena za sebe. Ukoliko mislite da je tako i sa vašom devojkom ili dečkom, razmislite o tome da uplatite vaučer za masažu, neki fin tretman ili celodnevno uživanje u SPA centru. Idealan poklon za njega ili nju je dar u kome će istinski uživati!

Momcima će se možda više dopasti poklon u vidu karata za utakmicu, mesečne članarine u teretani ili slične aktivnosti u kojoj uživaju. Razmislite u čemu vaš dečko ili devojka zaista uživaju i šta je ono što bi im istinski prijalo. Nećete omanuti!

Foto: Freepik.com

Vredan poklon za godišnjicu

Želite da se držite klasika i kupite standardni, vredni poklon svojoj drugoj polovini za ovaj poseban dan?

Sa ovakvim poklonom sigurno nećete omanuti, a pošto je u pitanju godišnjica, ukoliko imate mogućnosti – priuštite nešto vredniji poklon. Devojke za godišnjicu, u smislu klasičnih poklona, najčeše dobijaju stvari kao što su: parfemi, nakit, palete za šminkanje, kvalitetne torbe ili cipele i slično.

Momcima je u slučaju klasičnog poklona najbolje da poklonite: takođe parfem, sat, trenerku, patike, dobar džemper, tobicu i slično. Ovi pokloni su standardni pokloni za godišnjice, koji se već decenijama razmenjuju među parovima. Iako zbog toga važe za nekreativne, takođe je činjenica da se ne poklanjaju slučajno toliko često – sa njima nema greške, korisni su i traju.

Uz svaki od ovih poklona možete da dodate i po koju sitnicu koja će ga dodatno obogatiti i učiniti još lepšim, zanimljivijim i raznovrsnijim. Bilo da je to omiljeni slatkiš, ili lepa, romantična čestitka, nema sumnje da će poklon automatski govoriti o većem trudu koji ste uložili u njegovo osmišljavanje.

Ne zaboravite da su najlepši pokloni za svakog momka i devojku pažnja, trud, razumevanje i ljubav. Naravno, ne samo tokom jubileja. Ispunite ovaj datum srećom i ljubavlju i ni jedan poklon neće razočarati.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Demoralizovali su Evroviziju, a sad hoće da "preuzmu" i Olimpijske igre! Grad svetlosti postao je grad tame!
Live TV

Demoralizovali su Evroviziju, a sad hoće da "preuzmu" i Olimpijske igre! Grad svetlosti postao je grad tame!

Sinoć su otvorene Olimpijske igre u Parizu. Spektakl prilikom otvaranja izazvao je burne reakcije. Da li je ono bila promocija jednakosti kako tvrde organizatori, ili nešto drugo? Na ovu, ali i sve druge važne svetske teme govorili su gosti emisije "Rat uživo", Dragoslav Rabrenović ispred Instituta ta nacionalnu strategiju i stručnjak za strategijski menadžment.

27.07.2024

22:05

SAD planira nove poteze! Ne piše nam se dobro! Stiže novi američki izaslanik na Balkan? (VIDEO)
Live TV

SAD planira nove poteze! Ne piše nam se dobro! Stiže novi američki izaslanik na Balkan? (VIDEO)

Amerika je rešila da nam za svog novog izaslanika pošalje čoveka koji ukupno ima tri slike na internetu. To je čovek koji je organizovao Majdan. Ne pište nam se dobro. Na ovu temu u emisiji "Otvoreni studio" govorili su politički filozof Dragoljub Kojčić i stručnjak za bezbednost Ivan Miletić. Novinar i ratni reporter Igor Damjanović uključio se uživo u program i komenarisao je ovu temu.

27.07.2024

19:43

London radi na uništavanju Srbije i pravoslavlja, a krajnji cilj je šokantan! Politika  Sarajeva, Zagreba i Podgorice diktirana je iz jednog centra! (VIDEO)
Podkast

London radi na uništavanju Srbije i pravoslavlja, a krajnji cilj je šokantan! Politika Sarajeva, Zagreba i Podgorice diktirana je iz jednog centra! (VIDEO)

"Slobodna Bosna" danima vodi kampanju protiv Srbije i predsednika Vučića. Ipak, najgori su domaći izdajnici koji podržavaju medije iz Bosne, ali i Crne Gore i Hrvatske; a svi imaju jedan cilj: da vide uništenu Srbiju. Na ovu temu u "Info danu" govorili su član GO SNS Branislav Ivković i novinar Darko Zlojutro.

27.07.2024

17:00

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)
Live TV

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)

Tema Vikend info jutra bila je pitanje koje je kopka gledaoce, ali i goste u studiju, a to je da li psi, generalno životinje, smeju da obitavaju u kafićima i restoranima i da li je opravdano naplaćivanje njihovog boravka u objektu. O tome su polemisali Aleksandar Gavrić iz organizacije Animal Rescue Srbija, modni fotograf Dejan Milićević, Ivan Gavrilović, pevač i veterinar Srećko Radojičić.

27.07.2024

13:17

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Džet set

Srbija