• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.07.2024

18:31

Milica Nikolić: Savo Manojlović pokušava da iskamči "Paćoti" cipele

Aleksandar Jovanović Cile

Politika

Milica Nikolić: Savo Manojlović pokušava da iskamči "Paćoti" cipele

Podeli vest

Kada bot Rokfeler fondacije, Manojlović, pokuša da iskamči još jedne Paćoti cipele, gledamo novu epizodu serije - lažni ekolog, izjavila je danas Milica Nikolić član Predsedništva Srpske napredne stranke.

"Nije Srpska napredna stranka ćerka firma Rio Tintu, ali jeste "Rio Sava Exploration". Baš ona za čije su delovanje dozvolu dali oni kojima je pokušao da bude lider.

I umesto da se obrati njima koji su doveli Rio Tinto u Srbiju i omogućili Zakonom iz 2006. godine ekskluzivno pravo na eksploataciju, a kojima je lider u pokušaju, on bulazni po staroj navici, što veća laž, on veći ekolog.

Pre nekoliko godina je zajedno sa Violom fon Kramon najavljivao kako će sve rudnike u našoj zemlji da zatvori, da rudare pošalje na ulicu.

Naravno, i on je pokazao da nije problem u litijumu, ali mu je problem u Srpskoj naprednoj stranci. Nije problem u eksploataciji, ali mu je problem što nije u vlasti.

Kao što ni do sada nisu zaustavili Srbiju i njen ekonomski napredak, neće ni sada. Pa makar dobio sve Paćoti cipele ovog sveta.

A u rudarenje se toliko razume, da ne bi ni ono iz sopstvenog nosa umeo da obriše!",stoji u saopštenju Milice Nikolić


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

TV

London radi na uništavanju Srbije i pravoslavlja, a krajnji cilj je šokantan! Politika  Sarajeva, Zagreba i Podgorice diktirana je iz jednog centra! (VIDEO)
Podkast

London radi na uništavanju Srbije i pravoslavlja, a krajnji cilj je šokantan! Politika Sarajeva, Zagreba i Podgorice diktirana je iz jednog centra! (VIDEO)

"Slobodna Bosna" danima vodi kampanju protiv Srbije i predsednika Vučića. Ipak, najgori su domaći izdajnici koji podržavaju medije iz Bosne, ali i Crne Gore i Hrvatske; a svi imaju jedan cilj: da vide uništenu Srbiju. Na ovu temu u "Info danu" govorili su član GO SNS Branislav Ivković i novinar Darko Zlojutro.

27.07.2024

17:00

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)
Live TV

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)

Tema Vikend info jutra bila je pitanje koje je kopka gledaoce, ali i goste u studiju, a to je da li psi, generalno životinje, smeju da obitavaju u kafićima i restoranima i da li je opravdano naplaćivanje njihovog boravka u objektu. O tome su polemisali Aleksandar Gavrić iz organizacije Animal Rescue Srbija, modni fotograf Dejan Milićević, Ivan Gavrilović, pevač i veterinar Srećko Radojičić.

27.07.2024

13:17

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija