• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.03.2023

09:00

ARHITEKTONSKI DRAGULJ NJUJORKA! Apartman Iv Sen Lorana na Menhetnu na prodaju za 2 miliona dolara (FOTO)

Printscreen You Tube Ina Styles

Zanimljivosti

ARHITEKTONSKI DRAGULJ NJUJORKA! Apartman Iv Sen Lorana na Menhetnu na prodaju za 2 miliona dolara (FOTO)

Podeli vest

Mini-apartman Iv Sen Lorana od 60 kvadratnih metara na 38. spratu hotela "Pjer" na Menhetnu, prodaje se za dva miliona dolara, prenosi La Stampa.

Apartman u srcu Menhetna, na Petoj aveniji 795, Gornja istočna strana, smatra se "arhitektonskim draguljem" Njujorka.

Kako podseća italijanski list, jedan od najpoznatijih modnih kreatora 20. veka voleo je putovanja i ukusno nameštene vile, zbog čega je posedovao nekoliko rezidencija širom sveta, među kojima je posebno voleo mali apartman na Menhetnu.

 

 

Rezidencija na 38. spratu istorijskog hotela Pjer je prelep apartman sa neverovatnim pogledom na Central Park. Hotel Pjer izgrađen je 1930. godine sa 41. spratom i danas je mešovita stambena zgrada u kojoj se nalazi oko 190 soba i apartmana.

Sen Loran je kupio mini apartman pre više od 45 godina, zajedno sa Pjerom Beržeom, svojim poslovnim i životnim partnerom. Stan je veoma svetao, zahvaljujući četiri velika prozora, visokim plafonima i finim završnim obradama i nameštaju koji je osmislio arhitekta Danijel Romualdez.

Dom francuskog dizajnera u Njujorku ima i tri ormana po meri, čajnu kuhinju i luksuzno mermerno kupatilo.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SAINT LAURENT (@ysl)

 

Kao što je napisano u oglasu, koji je objavio stručnjak za luksuzne nekretnine Corcoran, stanovnici uživaju u nizu pogodnosti lukhotele, kao što su 24-časovne usluge konsijerža, parkiranja vozila i sobne posluge.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

Sve stoji! Na granicama puno kao u košnici, kolone kilometarske
Društvo

Sve stoji! Na granicama puno kao u košnici, kolone kilometarske

Saobraćaj je jutros bio umerenog intenziteta, ali u toku dana se očekuje pojačan saobraćaj, pre svega na auto-putevima, a zatim ka graničnim prelazima i na izlazima iz većih gradskih sredina, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS). Trenutno su najveće gužve na graničnim prelazima Batrovci i Preševo.

27.04.2024

16:25

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija