• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

02.03.2024

18:30

Korišćenim tamponom gađala konobaricu pa napala obezbeđenje! Uhapšena ćerka čuvenog glumca, skandal trese javnu scenu (FOTO)

Profimedia

Zanimljivosti

Korišćenim tamponom gađala konobaricu pa napala obezbeđenje! Uhapšena ćerka čuvenog glumca, skandal trese javnu scenu (FOTO)

Podeli vest

Alaja Boldvin, ćerka čuvenog glumca Stivena Boldvina, uhapšena je nedavno, nakon što je napravila incident u jednom noćnom klubu.

Glumica Alaja Boldvin (31), starija sestra manekenke i influenserke Hejli Biber i ćerka glumca Stivena Boldvina, uhapšena je prošle subot,e nakon incidenta u gradu Savana, u saveznoj državi Džordžija, prenosi "PageSix".

Nemili incident dogodio se u jednom noćnom klubu, a snimke nadzornih kamera navodno prikazuju kako Alaja, uz upotrebu sile, ulazi u zaključani wc za zaposlene.

Prema rečima konobarice, rekla im je da mora da promeni tampon, što joj je dopušteno. Nekoliko minuta kasnije, kada je konobarica Halei Koli, ponovno ušla u toalet, Alaja je uklonila tampon i bacila ga prema konobarici. U tom trenutku je uskočilo obezbeđenje, koje je ispratilo glumicu iz kluba.

Na snimku se navodno vidi i da se Alaja opirala sve vreme, do izlaznih vrata. U policijskom izveštaju stoji da se jasno vidi da je vukla za kosu jednog od članova obezbeđenja, a da je drugog udarila u genitalije.

Foto: Profimedia

Alaja Boldvin

Boldvinova je međutim iznela drugačiju verziju događaja. Ona tvrdi da je "nasilno udaljena iz kluba" i u početku je negirala da je na silu ušla u wc. Umesto toga, tvrdila je da im je rekla da mora u wc da promeni tampon i jer joj se povraćalo.

- Ona je takođe prvo negirala da je bacila svoj korišćeni tampon na Koli, ali je kasnije izjavila da ga je bacila - navodi se u izveštaju.

Kad su joj izneli optužbe obezbeđenja o napadu, rekla je policajcima da se samo "branila".

Alaja Boldvin je manje poznata američka glumica i manekenka.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Kup: Zvezda pečatira sopstvenu moć, Voša ima priliku da zasija
Fudbal

Kup: Zvezda pečatira sopstvenu moć, Voša ima priliku da zasija

Crvenoj zvezdi da može da se hvali da je neprikosnovena u domaćim okvirima, a Vojvodini za popravljenje celokupnog utiska o tekućoj sezoni i sigurnu Evropu, otprilike tako bi se u jednoj rečenici moglo odgovoriti na pitanje šta kojoj ekipi znači osvajanje današnjeg Kupa Srbije u fudbalu.

21.05.2024

08:26

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija