• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. SPASOJEVIĆ

25.09.2018

22:27

FUDBALER DONEO U ZADRUGU VIJAGRU ZBOG LUNE: Lazar Jeremić priznao, strah ga da se kod blogerke POSLE SLOBE NE OBRUKA!

Rijaliti

FUDBALER DONEO U ZADRUGU VIJAGRU ZBOG LUNE: Lazar Jeremić priznao, strah ga da se kod blogerke POSLE SLOBE NE OBRUKA!

Podeli vest

Lazar Jeremić je priznao da je zaljubljen u Đoganijevu još od prošle sezone rijalitija. Poneo sam "vijagru", "kamagru" i "cijalis", ne bih da se osramotim ako dođe do seksa pred kamerama

Lazar Jeremić uneo je "vijagru" u "Zadrugu" zbog Lune Đogani! Bivši fudbaler je priznao da se zaljubio u blogerku još dok ju je gledao u prvoj sezoni rijalitija i da bi voleo da je što pre odvuče u krevet!

Foto: Zoran Sinko

Pošto Luna stalno ističe da je njen bivši dečko Sloba Radanović odličan ljubavnik, Jeremić se uplašio da se ne obruka, pa je u rijaliti uneo razna sredstva za potenciju.

Učinio bi sve za ljubav

Spreman sam da tešim Lunu dok pati za Slobom, ne bi mi smetalo da izgovara njegovo ime dok se mazimo u krevetu
Lazar Jeremić

Nek mi se nađu

- Poneo sam u "Zadrugu" "vijagru", "kamagru" i "cijalis". Nek mi se nađu. Nikad se ne zna šta može da se desi. Ovde smo pred kamerama, pa ne bih voleo da se osramotim ako dođe do seksa. Bolje je da akcija traje što duže - otkrio je Lazar.

Jeremić je priznao za koju se devojku opremio tabletama za potenciju:

Foto: Informer

- Još dok sam pratio "Zadrugu 1", zaljubio sam se u Lunu Đogani. Osvojile su me njena iskrenost i emotivnost. Rekao sam joj da bih bio s njom kad god poželi, ali da sam svestan da je trenutno njeno srce zauzeto. Pokušavam da potisnem emocije prema njoj, ali nije mi lako. Bio bih čak spreman da prvih šest meseci naše veze lečim Lunino srce, da je tešim dok pati za Slobom, da u trenutku dok ležimo u krevetu i mazimo se čujem kako izgovara njegovo ime! Obasipao bih je pažnjom sve dok ga ne preboli, jer znam da bih zauzvrat dobio osobu koja ume neverovatno da voli.

Ako neće Luna, dobra je i Moskva

Pošto ga je Luna odbila, Lazar je utehu pronašao u Nataši Moskvi.
- Prema njoj nemam emocije kao prema Luni. Između nas dvoje postoji samo hemija. Dopada mi se njena energija i to što je blesava. Bliski smo, mazimo se, videćemo gde to vodi - objasnio je Jeremić.

Luna je zasad imuna na Lazarevo udvaranje. Blogerka je priznala da i dalje pati za pevačem.

Foto: pink.rs

- Sa Slobom sam imala najbolji seks u životu, on je sjajan ljubavnik. Ima čistu peticu! Lazar je divan dečko, pažljiv je prema meni, stalno me pita da l' sam gladna i žedna, teši me kad mi je teško... Svakoj devojci bih ga preporučila, ali ja u rijaliti nisam ušla da bih našla momka - rekla je Đoganijeva.

Najbolji seks

Sa Slobom sam imala najbolji seks u životu! Lazar je divan dečko, svakoj devojci bih ga preporučila, ali ja u rijaliti nisam ušla da bih našla momka
Luna Đogani

I dalje pati

Pošto Lazar još nema priliku za seks, cimeri su mu tražili preparate za muškost!

- Momci iz kuće mi prilaze i traže mi "vijagru". Nedavno sam je dao Joci Putnikoviću. Ne znam da li ju je iskoristio sa Minom Vrbaški ili sa Miljanom Arsić, s kojom je sada u šemi - rekao je nekadašnji sportista.

Foto: printscreen

Lazar će je povrediti

Lazara poznajem, divan je dečko, a Luna je ćerka mojih prijatelja. Ipak, ne bih volela da budu zajedno. Da sam u "Zadruzi", savetovala bih ovu malu da se sklanja od njega. On bi joj možda u rijalitiju i bio veran, ali čim bi izašli napolje, pukla bi tikva. Tako bi Luna, koja je još rovita zbog Slobe, ponovo bila povređena. Nažalost, pred njima je dug period, a zatvoren prostor čini čuda i svašta je moguće.

Vesna Rivas




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Obradović preživeo pakao Istanbula! Odluka pada u petoj utakmici!
Košarka

Obradović preživeo pakao Istanbula! Odluka pada u petoj utakmici!

Košarkaši Monaka ostali su u borbi za plasman na fajnal for, pošto su u četvrtoj utakmici plej-ofa Evrolige savladali Fenerbahče u Istanbulu rezultatom 65:62! Time su puleni Saše Obradovića izjednačili u seriji na 2:2, pa će odluka o putniku u Berlin biti doneta u majstorici, u kojoj će Monako biti domaćin!

03.05.2024

21:56

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija